Σκληρές εικόνες: Δολοφονία ζευγαριού Πορτορικάνων από Αφροαμερικανούς (video)

Προσοχή, εξαιρετικά σκληρές εικόνες

Must Read

Ασύλληπτο αυτό που συνέβη στο Σικάγο κατά την διάρκεια της παρέλασης για την επέτειο της ανεξαρτησίας του Πουέρτο Ρίκο. Ένα έγκλημα το οποίο έχει οξύνει το ρατσιστικό μίσος στην Αμερική, αφού όπως φαίνεται στο βίντεο, συμμορία Αφροαμερικανών σταμάτα το αυτοκίνητο του ζευγαριού – γονείς δύο παιδιών – τους βγάζει έξω από το αυτοκίνητο και τους πυροβολεί εν ψυχρώ.

Το χειρότερο όμως είναι ότι ακτιβιστής υπέρ των δικαιωμάτων των μαύρων, ο Richard Taite, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ισχυρισμό με τον οποίο προσπαθούσε να δικαιολογήσει τους δολοφόνους, λέγοντας ότι το ζευγάρι δεν έπρεπε να κυκλοφορεί στην συγκεκριμένη συνοικία με την σημαία του Πουέρτο Ρίκο!

Μετά την κατακραυγή που προκάλεσε φυσικά, η ανάρτηση εξαφανίστηκε, αλλά το μίσος έμεινε. Προκαλεί πάντως εντύπωση ότι το φρικτό βίντεο και η είδηση δεν έχει προβληθεί στα εθνικά μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ.

Δείτε το φρικτό βίντεο με την δολοφονία:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This