Επίσημο: Επιστρέφουν οι μάσκες στο Ισραήλ στους κλειστούς χώρους

Έχει ανακοινωθεί ακόμα η αναβολή του ανοίγματος στους τουρίστες, λόγω της παραλλαγής Δέλτα.

Must Read

Επαναφορά της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας στους εσωτερικούς χώρους ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ και σύσταση για χρήση μάσκας στις μεγάλες συναθροίσεις σε εξωτερικούς χώρους, λόγω της πρόσφατης ανόδου των κρουσμάτων στη χώρα.

Θυμίζουμε ότι περισσότεροι από τον μισό πληθυσμό του Ισραήλ έχουν λάβει και τις δύο δόσεις του εμβολίου κατά του κορωνοϊού. «Λόγω μιας αύξησης στα κρούσματα, το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι από το μεσημέρι (12:00 ώρα Ελλάδος) σήμερα, θα είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας σε όλους τους κλειστούς χώρους, με εξαίρεση τα σπίτια», ανέφερε η ανακοίνωση του Υπουργείου.

Σε ότι αφορά τη σύσταση για μάσκα και στις μεγάλες συναθροίσεις σε εξωτερικούς χώρους, το Υπουργείο προσθέτει: «Για παράδειγμα σε εκδηλώσεις που συνδέονται με τις παρελάσεις Gay Pride που θα γίνουν αυτό το σαββατοκύριακο στο Τελ Αβίβ».

Τα παιδιά κάτω των επτά ετών, οι άνθρωποι με αναπηρία και αυτοί που αθλούνται απαλλάσσονται από την υποχρέωση να φορούν μάσκα σε εσωτερικό χώρο, διευκρινίζεται.

Από τη Δευτέρα, οι υγειονομικές αρχές καταγράφουν καθημερινά περισσότερα από 100 νέα κρούσματα. Χθες Πέμπτη, 227 νέα κρούσματα καταγράφηκαν από τις υγειονομικές αρχές, σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία που είναι διαθέσιμα.

Το Ισραήλ ανακοίνωσε ακόμα την Τετάρτη την αναβολή του ανοίγματος του εδάφους του στους τουρίστες «λόγω ανησυχιών που αφορούσαν την πιθανή εξάπλωση του παραλλαγμένου στελέχους Δέλτα». Αυτό ακριβώς δηλαδή που θα έπρεπε να κάνει κάθε χώρα που σέβεται τους πολίτες της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This