Παραιτήθηκε ο… ερωτιάρης Χάνκοκ μετά την αποκάλυψη του «ροζ» σκανδάλου (video)

Έστειλε επιστολή στον Μπόρις Τζόνσον με την οποία ζητά «συγγνώμη»

Must Read

Μετά το σάλο που ξέσπασε στη Βρετανία από την αποκάλυψη ότι ο Υπουργός Υγείας Ματ Χάνκοκ αγκάλιασε και φίλησε παθιασμένα μια σύμβουλό του στο διάδρομο του γραφείου του (με την οποία διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση), το επόμενο βήμα ήταν η παραίτηση του Χάνκοκ.

Διαβάστε ακόμα: «Ροζ» σκάνδαλο με τον Βρετανό υπουργό Υγείας: Παθιασμένα φιλιά με τη φίλη της γυναίκας του!

Ο υπουργός Υγείας υπέβαλε την παραίτησή του με επιστολή του στον Μπόρις Τζόνσον, αφού παραδέχτηκε ότι… παραβίασε τους κανόνες προστασίας από την Covid-19, κάτι που έτσι κι αλλιώς φάνηκε από τα πλάνα της κάμερας ασφαλείας.

«Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα είναι η προσωπική μου ζωή να αποσπάσει την προσοχή μας από το επίκεντρο που μας οδηγεί μακριά από αυτήν την κρίση. Θέλω να επαναλάβω τη συγγνώμη μου για την παραβίαση των μέτρων και να ζητήσω συγγνώμη από την οικογένειά μου και τους αγαπημένους μου που τους υπέβαλα σε αυτό. Πρέπει επίσης να είμαι με τα παιδιά μου αυτή τη στιγμή. Το χρωστάμε στους ανθρώπους που έχουν θυσιάσει τόσα πολλά σε αυτήν την πανδημία, να είμαστε ειλικρινείς όταν τους έχουμε απογοητεύσει όπως έχω κάνει εγώ», αναφέρει μεταξύ άλλων στο κείμενο της παραίτησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εικόνα τραβήχτηκε στις 6 Μαΐου – όταν ο νόμος της Αγγλίας απαγόρευε τις εσωτερικές κοινωνικές συγκεντρώσεις ανθρώπων από διαφορετικά νοικοκυριά και η οδηγία προέτρεπε τους ανθρώπους να μένουν σε απόσταση δύο μέτρα μακριά και να αποφεύγουν την πρόσωπο με πρόσωπο επαφή.

Ο Χάνκοκ ανέβασε και ένα βίντεο στα social media, στο οποίο αφού αναφέρει ότι παραιτείται, φλυαρεί για το ότι θα είναι στο πλευρό όσων μάχονται την πανδημία!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This