Μια 32χρονη μητέρα θα ταξιδέψει στο διάστημα

Η εκλεκτή του Ρίτσαρντ Μπράνσον

Must Read

Μια 32χρονη μητέρα από τη Φλόριντα θα εκπληρώσει το όνειρό της να ταξιδέψει στο Διάστημα ως μέλος του πληρώματος του VSS Unity της Virgin Galactic. Παρά το γεγονός ότι η Κέλι Γκεράρντι από τη Φλόριντα δεν έχει σχετικό επιστημονικό υπόβαθρο, παρά μόνο μεγάλη αγάπη για το Διάστημα, επιλέχθηκε από την ομάδα του Ρίτσαρντ Μπράνσον να συνοδεύσει τη διαστημική αποστολή ως ειδικός ωφέλιμου φορτίου.

Η Γκεράρντι, η οποία παραδέχεται ότι διαφέρει από τους αστροναύτες γιατί δεν έχει επιστημονικό, μηχανολογικό ή μαθηματικό background, υποστηρίζει ότι έχει αφιερώσει τη ζωή της στην εξερεύνηση του Διαστήματος και ελπίζει ότι θα ανοίξει τον δρόμο και για άλλους σαν κι αυτήν. «Αισθάνομαι τιμή που θα πετάξω στο Διάστημα με την εταιρία και είμαι ευγνώμων στον Ρίτσαρντ Μπράνσον που εκδημοκράτισε την πρόσβαση στο Διάστημα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το πάθος της 32χρονης για το Διάστημα είναι τόσο μεγάλο που ακόμα και ο γάμος της με τον Στίβεν Μπάουμρουκ το 2015 είχε ως θέμα τα διαστημικά ταξίδια, με εκείνη να φτάνει στην εκκλησία συνοδευόμενη από… Storm Troopers. Το πρώτο της διαστημικό ταξίδι θα πραγματοποιηθεί μόλις ολοκληρωθεί το πρόγραμμα δοκιμών, το 2021.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This