Πέμπτη 29/7/2021

Μια 32χρονη μητέρα θα ταξιδέψει στο διάστημα

Η εκλεκτή του Ρίτσαρντ Μπράνσον

Μια 32χρονη μητέρα από τη Φλόριντα θα εκπληρώσει το όνειρό της να ταξιδέψει στο Διάστημα ως μέλος του πληρώματος του VSS Unity της Virgin Galactic. Παρά το γεγονός ότι η Κέλι Γκεράρντι από τη Φλόριντα δεν έχει σχετικό επιστημονικό υπόβαθρο, παρά μόνο μεγάλη αγάπη για το Διάστημα, επιλέχθηκε από την ομάδα του Ρίτσαρντ Μπράνσον να συνοδεύσει τη διαστημική αποστολή ως ειδικός ωφέλιμου φορτίου.

Η Γκεράρντι, η οποία παραδέχεται ότι διαφέρει από τους αστροναύτες γιατί δεν έχει επιστημονικό, μηχανολογικό ή μαθηματικό background, υποστηρίζει ότι έχει αφιερώσει τη ζωή της στην εξερεύνηση του Διαστήματος και ελπίζει ότι θα ανοίξει τον δρόμο και για άλλους σαν κι αυτήν. «Αισθάνομαι τιμή που θα πετάξω στο Διάστημα με την εταιρία και είμαι ευγνώμων στον Ρίτσαρντ Μπράνσον που εκδημοκράτισε την πρόσβαση στο Διάστημα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

44105275 9676905 For her space mission Gerardi will be traveling on the VSS Unity a 35 1623421457379

Το πάθος της 32χρονης για το Διάστημα είναι τόσο μεγάλο που ακόμα και ο γάμος της με τον Στίβεν Μπάουμρουκ το 2015 είχε ως θέμα τα διαστημικά ταξίδια, με εκείνη να φτάνει στην εκκλησία συνοδευόμενη από… Storm Troopers. Το πρώτο της διαστημικό ταξίδι θα πραγματοποιηθεί μόλις ολοκληρωθεί το πρόγραμμα δοκιμών, το 2021.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ