Το αποκρουστικό πρόσωπο της Αγγλίας κατά της Ελλάδας αποκαλύπτεται…

Must Read

Με ανάρτηση του στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Άγγλος ΥΠΕΞ Ντόμινικ Ράαμπ αμέσως μετά την συνάντηση του με τον τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου, έγραψε:

Απαιτείται επειγόντως απρόσκοπτη ανθρωπιστική πρόσβαση στη Συρία. Το ψήφισμα 25-23 του ΟΗΕ πρέπει να ανανεωθεί και να επεκταθεί. Το συζήτησα σήμερα ανάμεσα σε άλλα παγκόσμια θέματα ασφάλειας με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου.
Η Τουρκία από τη Λιβύη και το Αφγανιστάν ως το Ιράκ είναι βασικός σύμμαχος και φίλος του Ηνωμένου Βασιλείου.

Υπουργός Εξωτερικών της Αγγλίας
Ντόμινικ Ράαμπ

Αυτό είναι το tweet του:

Με απλά λόγια, ο άγγλος υπουργός εξωτερικών, δικαιολογεί, ενστερνίζεται και αποδέχεται πλήρως την εγκληματική δράση της Τουρκίας στην Λιβύη, χαρακτηρίζοντας την μάλισταν «συμμαχική»!

Δηλαδή η ευθεία απειλή της Τουρκίας κατά της ελληνικής εθνικής κυριαρχίας με το παράνομο μνημόνιο με την Λιβύη, είναι απολύτως αποδεκτή για την Αγγλία. Κοινώς, η Αγγλία στρέφεται ευθέως κατά της Ελλάδας και των ελληνικών εθνικών συμφερόντων, δίνοντας αμέριστη στήριξη στην Τουρκία. Η Ελλάδα ακόμα δεν έχει αντιδράσει μπροστά σε αυτή την κατάπτυστη και προκλητική δήλωση του Άγγλου υπουργού εξωτερικών.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This