Δευτέρα 2/8/2021

Kαταγγελίες για περιβάλλον κακοποίησης από το προσωπικό της Κάμαλα Χάρις

«Συμπεριφέρονται στους ανθρώπους σαν σκ@@ά»

Κόλαφος για την Κάμαλα Χάρις και το δεξί της χέρι είναι δημοσίευμα του Politico, στο οποίο νυν και πρώην συνεργάτες της αντιπροέδρου των ΗΠΑ καταγγέλλουν ανωνύμως ότι το κλίμα στο γραφείο της είναι τεταμένο και ότι το προσωπικό αισθάνεται ότι τους συμπεριφέρεται άσχημα.

«Συμπεριφέρονται στους ανθρώπους σαν σκ@@ά» είναι η πιο χαρακτηριστική φράση που χρησιμοποιούν οι πηγές του Politico για να περιγράψουν τις συνθήκες εργασίας για τη Χάρις τόσο τώρα που έχει εκλεγεί αντιπρόεδρος όσο και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας της. Ειδικά για το γραφείο της στον Λευκό Οίκο τουλάχιστον 24 πρώην και νυν συνεργάτες της υποστηρίζουν ότι επικρατεί «χαοτική» κατάσταση και ότι η ατμόσφαιρα είναι τεταμένη και κάποιες φορές πολύ άσχημη. Στρέφουν μάλιστα τα βέλη τους και εναντίον της εδώ και χρόνια πιο στενής συνεργάτιδας της Χάρις, της επικεφαλής του προσωπικού της Τίνα Φλόρνοϊ.

Οπως υποστηρίζουν, η Φλόρνοϊ ξεφορτώνεται με συνοπτικές διαδικασίες μέλη του προσωπικού, όταν μια κατάσταση «στραβώσει», ρίχνοντας πάνω τους τις ευθύνες. Κάνουν λόγο για «περιβάλλον κακοποίησης» στο οποίο τους συμπεριφέρονται σαν να είναι «σκ@@ά» και υποστηρίζουν ότι η Φλόρνοϊ έχει αποξενώσει τη Χάρις ακόμη και από τους πιο γενναιόδωρους δωρητές της προεκλογικής εκστρατείας της.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ