Kαταγγελίες για περιβάλλον κακοποίησης από το προσωπικό της Κάμαλα Χάρις

«Συμπεριφέρονται στους ανθρώπους σαν σκ@@ά»

Must Read

Κόλαφος για την Κάμαλα Χάρις και το δεξί της χέρι είναι δημοσίευμα του Politico, στο οποίο νυν και πρώην συνεργάτες της αντιπροέδρου των ΗΠΑ καταγγέλλουν ανωνύμως ότι το κλίμα στο γραφείο της είναι τεταμένο και ότι το προσωπικό αισθάνεται ότι τους συμπεριφέρεται άσχημα.

«Συμπεριφέρονται στους ανθρώπους σαν σκ@@ά» είναι η πιο χαρακτηριστική φράση που χρησιμοποιούν οι πηγές του Politico για να περιγράψουν τις συνθήκες εργασίας για τη Χάρις τόσο τώρα που έχει εκλεγεί αντιπρόεδρος όσο και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας της. Ειδικά για το γραφείο της στον Λευκό Οίκο τουλάχιστον 24 πρώην και νυν συνεργάτες της υποστηρίζουν ότι επικρατεί «χαοτική» κατάσταση και ότι η ατμόσφαιρα είναι τεταμένη και κάποιες φορές πολύ άσχημη. Στρέφουν μάλιστα τα βέλη τους και εναντίον της εδώ και χρόνια πιο στενής συνεργάτιδας της Χάρις, της επικεφαλής του προσωπικού της Τίνα Φλόρνοϊ.

Οπως υποστηρίζουν, η Φλόρνοϊ ξεφορτώνεται με συνοπτικές διαδικασίες μέλη του προσωπικού, όταν μια κατάσταση «στραβώσει», ρίχνοντας πάνω τους τις ευθύνες. Κάνουν λόγο για «περιβάλλον κακοποίησης» στο οποίο τους συμπεριφέρονται σαν να είναι «σκ@@ά» και υποστηρίζουν ότι η Φλόρνοϊ έχει αποξενώσει τη Χάρις ακόμη και από τους πιο γενναιόδωρους δωρητές της προεκλογικής εκστρατείας της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This