Ραφαέλα Καρά: Σε λαϊκό προσκύνημα στο Καπιτώλιο της Ρώμης θα εκτεθεί η σορός της!

Μία από τις τελευταίες της επιθυμίες ήταν να ταφεί σε απλό φέρετρο από ακατέργαστο ξύλο και, μετά την κηδεία της, η σορός της να αποτεφρωθεί

Must Read

Μια μυθική γυναίκα όπως η Ραφαέλα Καρά δεν θα μπορούσε παρά να έχει μετά θάνατον την αντιμετώπιση που της επιφυλάσσει η ιταλική κυβέρνηση, καθώς η σορός της θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα την Πέμπτη 8/7, στο Καπιτώλιο της Ρώμης!

Η σορός της Ιταλίδας σούπερσταρ της μικρής και της μεγάλης οθόνης, η οποία έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 5/7, θα μεταφερθεί από το σπίτι της στο δημαρχιακό μέγαρο της Αιώνιας Πόλης το απόγευμα της Τετάρτης, ενώ, ενδιάμεσα, η πομπή θα σταματήσει μπροστά στα κεντρικά στούντιο, σε ένα θέατρο και στα γραφεία της ιταλικής δημόσιας τηλεόρασης Rai. Σε όλες τις στάσεις θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για να τιμηθεί η γυναίκα που, σε μεγάλο βαθμό, ταύτισε την καριέρα της με την ταυτότητα και την εξέλιξη της Rai.

Η κηδεία της Ραφαέλα Καρά θα τελεσθεί την Παρασκευή το μεσημέρι στην εκκλησία Σάντα Μαρία Ιν Άρα Τσέλι, στην Πλατεία Βενέτσια της Ρώμης. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διεθνούς φήμης Ιταλίδα τραγουδίστριας, τηλεπαρουσιάστρια και ηθοποιός, εκφράζοντας τις τελευταίες της επιθυμίες, είχε ζητήσει ένα απλό φέρετρο από ακατέργαστο ξύλο και μετά την κηδεία η σορός της να αποτεφρωθεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This