Σουηδία: Συνετρίβη αεροσκάφος με εννέα επιβαίνοντες – Φόβοι για απουσία επιζώντων

Must Read

Αεροσκάφος με εννέα επιβάτες συνετρίβη λίγο μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο του Ορέμπρο της Σουηδίας, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TT.

«Πρόκειται για ένα αεροσκάφος που χρησιμοποιείται για ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο, το οποίο συνετρίβη λίγο μετά την απογείωσή του», τόνισε ο Εμίλ Γκούσταβσον, επικεφαλής των επιχειρήσεων διάσωσης στο Κοινό Συντονιστικό Κέντρο Διάσωσης. «Δεν έχουμε πληροφορίες για τραυματισμούς των ανθρώπων που επέβαιναν στο αεροσκάφος», πρόσθεσε.

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες από τη σουηδική αστυνομία, υπάρχουν πολλές απώλειες, ενώ δύο άτομα έχουν μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

https://twitter.com/IkoAfortiori/status/1413214469828788226

https://twitter.com/IkoAfortiori/status/1413217744191950856

  • Δείτε πλάνα από το σημείο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This