Προειδοποιούν Βρετανοί επιστήμονες: Ο συνωστισμός στον τελικό του Euro θα φέρει 100.000 κρούσματα

Και ενώ ο Μπόρις Τζόνσον έχει ανακηρύξει τη 19η Ιουλίου ως «Ημέρα Ελευθερίας», λόγω της άρσης των περισσότερων περιοριστικών μέτρων

Must Read

Ανήσυχοι Βρετανοί επιστήμονες με τον τελικό του Euro, όπου την Κυριακή θα αναμετρηθούν Αγγλία και Ιταλία.

Επιστήμονες του King’s College του Λονδίνου πραγματοποίησαν έρευνα για τα ημερήσια κρούσματα μετά τον συνωστισμό για την παρακολούθηση των αγώνων. Οι προβλέψεις τους είναι τρομακτικές! Αναμένονται τις επόμενες δυο εβδομάδες περισσότερα από 100.000 κρούσματα! Και ενώ ο Μπόρις Τζόνσον έχει ανακηρύξει τη 19η Ιουλίου ως «Ημέρα Ελευθερίας», λόγω της άρσης των περισσότερων περιοριστικών μέτρων.

Η παρουσία 66.000 φιλάθλων στις εξέδρες του χθεσινού ημιτελικού ανάμεσα σε Αγγλία και Δανία, χωρίς μάσκες και αποστάσεις, αλλά και οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί στους δρόμους της Μεγάλης Βρετανίας μετά την πρόκριση, έχει κάνει τους επιστήμονες να κάθονται σε «αναμμένα κάρβουνα».

«Πιστεύω ότι ο βαθμός κοινωνικοποίησης ανδρών και γυναικών πιθανόν ευθύνεται για την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού. H παρακολούθηση των ποδοσφαιρικών αγώνων του Euro έχει ως αποτέλεσμα οι άνδρες να έχουν περισσότερη κοινωνική δραστηριότητα από το συνηθισμένο. Αν έπρεπε να κάνω υποθέσεις για τον αντίκτυπο του Εuro, θα σκεφτόμουν πρώτα για την αυξημένη πιθανότητα ότι οι άνθρωποι συνωστίζονται σε εσωτερικούς χώρους», προειδοποιεί ο καθηγητής Στίβεν Ρίλει.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This