Αυστρία: Ετοιμάζεται να γίνει πατέρας ο Σεμπάστιαν Κουρτς

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευγνώμονες που σύντομα θα γίνουμε τρεις», έγραψε ο 34χρονος καγκελάριος

Must Read

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο ομοσπονδιακός καγκελάριος Σεμπάστιαν Κουρτς και η σύντροφος του Σουζάνε Τιρ καθώς περιμένουν το πρώτο τους παιδί. 

Όπως επιβεβαίωσε η Ομοσπονδιακή Καγκελαρία στη Βιέννη το ζευγάρι θα υποδεχτεί το νέο μέλος στα τέλη Νοεμβρίου ή στις αρχές Δεκεμβρίου.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευγνώμονες που σύντομα θα γίνουμε τρεις», γράφει ο Σεμπάστιαν Κουρτς σε ανάρτησή του στο Facebook και στο Instagram, η οποία συνοδεύεται από φωτογραφία του με την σύντροφό του σε αγροτική τοποθεσία.

«Μας περιμένει μία υπέροχη κοινή αποστολή, στην οποία προσβλέπουμε με μεγάλη προσδοκία. Παρακαλώ για την κατανόηση σας για το ότι διατηρούμε την ιδιωτική μας ζωή, ιδιωτική, όπως μέχρι τώρα, αλλά είμαστε χαρούμενοι που σύντομα θα μπορέσουμε να μοιραστούμε μαζί σας αυτή την απίστευτη χαρά», σημειώνει ο 34χρονος καγκελάριος.

Με τις σημερινές ειδήσεις για την απόκτηση του πρώτου του παιδιού είναι πιθανό να ενταθούν και πάλι οι φήμες προσεχούς γάμου για το μακροχρόνιο ζευγάρι, οι οποίες μέχρι στιγμής δεν έχουν επιβεβαιωθεί ούτε και διαψευστεί.

Πολλά είναι ήδη τα συγχαρητήρια που απευθύνονται στους δύο μέλλοντες γονείς από τον χώρο της πολιτικής, με τον Αυστριακό ομοσπονδιακό πρόεδρο Αλεξάντερ Βαν ντερ Μπέλεν να εκφράζει την χαρά του για την «ωραία είδηση» και να εύχεται «ό, τι καλύτερο και πάνω από όλα υγεία».

«Χαίρομαι μαζί σας», έγραψε στο Twitter ο Βέρνερ Κόγκλερ, ο Αυστριακός αντικαγκελάριος και αρχηγός των Πράσινων, οι οποίοι συγκυβερνούν στην Αυστρία με το Λαϊκό Κόμμα του Σεμπάστιαν Κουρτς.

«Ένα παιδί είναι πάντα αιτία χαράς», τονίζει στο συγχαρητήριο μήνυμα της η Παμέλα Ρέντι-Βάγκνερ, η αρχηγός των Σοσιαλδημοκρατών, του μεγαλύτερου κόμματος της αντιπολίτευσης, και «εγκάρδια συγχαρητήρια» στέλνει η αρχηγός του κόμματος ΝΕΟΣ της αντιπολίτευσης Μπεάτε Μάινλ-Ράιζινγκερ, ενώ «συγχαρητήρια από την Βιέννη» απευθύνει ο δήμαρχος της αυστριακής πρωτεύουσας Μίχαελ Λούντβιγκ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This