Το μήνυμα της βασίλισσας Ελισάβετ στην εθνική Αγγλίας για τον αποψινό τελικό

«Τρελαμένος» Άγγλος φίλαθλος αποκρυπτογράφησε «κρυφό μήνυμα» στην επιστολή της βασίλισσας!

Must Read

Η βασίλισσα Ελισάβετ έστειλε το δικό της μήνυμα στον ομοσπονδιακό τεχνικό της Αγγλίας, προκειμένου να ευχηθεί στην εθνική ομάδα καλή τύχη στον μεγάλο τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Γουέμπλεϊ, απέναντι στην Ιταλία.

Με την επιστολή της στον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, η βασίλισσα υπενθύμισε ότι η ίδια είχε παραστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1966 στην Αγγλία και το είχε παραδώσει στα χέρια του Μπόμπι Μούρ.

«Θέλω να στείλω τις καλές μου ευχές για αύριο με την ελπίδα ότι η ιστορία θα καταγράψει όχι μόνο την επιτυχία σας, αλλά και το πνεύμα, τη δέσμευση και την υπερηφάνεια σας», έγραψε μεταξύ άλλων.

Το «κρυμμένο μήνυμα» της Ελισάβετ

Πάντως, ο ενθουσιασμός και η… τρέλα που επικρατεί στις τάξεις των οπαδών των «τριών λιονταριών», ώθησε έναν από αυτούς να περάσει από έλεγχο το μήνυμα της βασίλισσας, με αποτέλεσμα να «ανακαλύψει» πως η περίφημη, πλέον, φράση, «it’s coming home» («έρχεται σπίτι»), την οποία οι Άγγλοι οπαδοί έχουν κάνει σύνθημα για την «επιστροφή» του τροπαίου στη χώρα που «γεννήθηκε» το ποδόσφαιρο, βρίσκεται… διάσπαρτη στην συγκεκριμένη επιστολή της Ελισάβετ!

Και, για του λόγου το αληθές, ο… τρελαμένος φαν κύκλωσε όλα τα γράμματα που συμπληρώνουν την εν λόγω φράση, με την ανάρτηση του Βρετανού εκλογικού αναλυτή Ματ Σινγκ, η οποία περιλαμβάνει το αποκρυπτογραφημένο μήνυμα να γίνεται viral.

  • Ιδού τα… αποκαλυπτήρια:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This