Λαδώθηκε (κυριολεκτικά) για να ξεγλιστρήσει από τη… φυλακή!

Must Read

Τρόφιμος φυλακών στην Πορτογαλία χρειάστηκε να λαδώσει, με σκοπό να αποδράσει. Όχι όμως με την μεταφορική έννοια, καθώς δεν σκέφτηκε να δωροδοκήσει κάποιον σωφρονιστικό υπάλληλο.

Ο 30χρονος Βρετανός Μαρκ Ροσκαλίρ λάδωσε στην κυριολεξία τον ίδιο του τον εαυτό, καθώς άλειψε το σώμα του με λάδι, σε μια απέλπιδα προσπάθειά του να… ξεγλιστρήσει μέσα από τα κάγκελα!

Ο Ροσκαλίρ, ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή EP Lisbon της Λισαβόνας για διάφορες κλοπές και απαγωγές, το βράδυ της Κυριακής 18/8 έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιο απόδρασης που είχε καταστρώσει, πεπεισμένος ότι δεν υπήρχε η παραμικρή πιθανότητα αποτυχίας.

Αφού αλείφθηκε με λάδι από την κορφή ως τα νύχια, έσπασε το τζάμι από το παράθυρο του κελιού του, με σκοπό να κόψει μερικά από τα κάγκελα, για να ξεγλιστρήσει, κατόπιν, μέσα από τα εναπομείναντα, προκειμένου να κερδίσει την ελευθερία του.

Δυστυχώς για εκείνον, οι φρουροί άκουσαν το θόρυβο από το τζάμι που έσπασε και έσπευσαν στο κελί του, χαλώντας του τα σχέδια.

Να υποθέσουμε πως, για τιμωρία, θα του… βγάλουν το λάδι στα καταναγκαστικά έργα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This