Θρίλερ με τη γυναίκα που βρέθηκε γυμνή και σφηνωμένη ανάμεσα σε 2 κτίρια (video)

Πρωτοφανές περιστατικό στις ΗΠΑ!

Must Read

Πυκνό μυστήριο καλύπτει τα αίτια για τα οποία μια γυναίκα στην Καλιφόρνια βρέθηκε ολόγυμνη και σφηνωμένη ανάμεσα σε δύο κτίρια.

Το πρωτοφανές περιστατικό κάνει τον γύρο των ΜΜΕ, με τη New York Post να αναφέρει ότι η γυναίκα βρέθηκε χωρίς τα ρούχα της σφηνωμένη σε ένα κενό 20 εκατοστών, ανάμεσα στους τοίχους δύο κτιρίων βιομηχανιών.

Σωστικά συνεργεία επιχείρησαν τον απεγκλωβισμό της γυναίκας ενώ μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό το πώς βρέθηκε εκεί και τι συνέβη: «Δεν ξέρουμε πώς βρέθηκε εδώ. Προς το παρόν αποτελεί μυστήριο για όλους μας», ανέφερε ο επικεφαλής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Τις κραυγές της γυναίκας άκουσαν εργαζόμενοι στις βιομηχανίες που στεγάζονται στα δύο κτίρια και ειδοποιήσαν τις αρχές καθώς δεν μπορούσαν να καταλάβουν από που προέρχονται οι φωνές: «Ούρλιαζε χωρίς σταματημό. Καλέσαμε την αστυνομία και μετά ανεβήκαμε στην ταράτσα και είδαμε από κάτω την κυρία… γυμνή», δήλωσε στο CBS LA ένας από τους ιδιοκτήτες των κτιρίων.

Οι πυροσβέστες άνοιξαν τρύπα στον τοίχο και μετά από ώρα κατάφεραν να απεγκλωβίσουν την γυναίκα αγνώστων στοιχείων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This