Ο Διαματάρης μήνυσε το Πανεπιστήμιο Κολούμπια για να… πάρει πτυχίο!

Τι γράφουν οι Αμερικανοί

Must Read

Ο Ελληνοαμερικανός εκδότης(της εφημερίδας the National Herald) και πρώην ΥφΥΠΕΞ Αντώνης Διαματάρης υπέβαλλε μήνυση κατά του Πανεπιστημίου Κολούμπια για να το αναγκάσει να του δώσει το MBA του, όπως αναφέρει η NY Post!

Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα, ο Διαματάρης ισχυρίζεται: «Το Κολούμπια παραβίασε αυτό το συμβόλαιο αρνούμενο να απονείμει το πτυχίο MBA παρότι παραδέχεται ότι ο κ. Διαματάρης ικανοποίησε όλες τις ακαδημαϊκές απαιτήσεις του Πανεπιστημίου για το πτυχίο».

Το όλο ζήτημα έγκειται στο προπτυχιακό δίπλωμα του Queens College που έπρεπε να λάβει το 1974. Ο Διαματάρης ισχυρίζεται ότι τότε δεν ήξερε όταν αποφοίτησε ότι έπρεπε να υποβάλει αίτηση για το προπτυχιακό δίπλωμα και ως εκ τούτου ποτέ δεν το έλαβε τεχνικά.

Αυτό οδήγησε το Κολούμπια να τον διώξει από το πρόγραμμα MBA του το 1976, αλλά σύμφωνα με την αγωγή που κατατέθηκε, δεν του είπαν ποτέ ότι το έκαναν. Ο Διαματάρης λέει ότι ολοκλήρωσε όλα τα μαθήματα, πλήρωσε όλα τα δίδακτρα και έζησε τη ζωή του πιστεύοντας ότι είχε πάρει το MBA το 1977.

Μόνο αφότου ο Ελληνοαμερικανός εκδότης διορίστηκε το 2019 Υφυπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, αποκαλύφθηκε από τα ελληνικά ΜΜΕ ότι δεν είχε λάβει πραγματικά το πτυχίο από το Κολούμπια, λέει ακόμα η αγωγή.

Αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τη θέση του πέντε μήνες μετά, εν μέσω ισχυρισμών ότι παραποίησε το βιογραφικό του.

Ολόκληρη η νομική αξίωση του Διαματάρη έγκειται στο γεγονός ότι έλαβε καθυστερημένα το μπάτσελορ από το Queens College τον Νοέμβριο του 2020. «Θα θέλαμε πάρα πολύ να μάθουμε λεπτομέρειες σχετικά με το πώς έλαβε το πτυχίο του σχεδόν 50 χρόνια αργότερα», σχολιάζει σκωπτικά το helleniscope.com και διερωτάται:

«Αν είχε όλες τις ακαδημαϊκές απαιτήσεις το 1974 και έπειτα το 1976 (όταν το Κολούμπια τον έδιωξε επίσημα από το πρόγραμμα MBA) γιατί δεν διόρθωσε την κατάσταση τότε;

Ίσως προσπάθησε να διορθώσει το ζήτημα και το Κολούμπια απέρριψε τις προσπάθειές του εκείνη τη στιγμή;

Τι είδους υποψήφιος MBA θα ήταν αν δεν μπορούσε να εκπληρώσει μια απλή γραφειοκρατική διαδικασία;

Πρώτα δεν πήρε το πραγματικό B.A. (bachelor’s degree, προπτυχιακό) δίπλωμα και στη συνέχεια «ξέχασε» να πάρει το πραγματικό του δίπλωμα MBA;

Ο Διαματάρης, αν ήταν ποτέ καλός για MBA, αποδείχτηκε πολύ νωρίς ένας πραγματικά τσαπατσούλης «απόφοιτος»…

Και τέλος, το ερώτημα που επανέρχεται ξανά και ξανά: Γιατί έπρεπε να πει ψέματα στο βιογραφικό του;

Οι ναρκισσιστές συνεχίζουν να κάνουν το ίδιο λάθος ξανά και ξανά, υποτιμώντας το IQ όλων γύρω τους μέχρι το τέλος. Τι είναι αυτό το τέλος; Στις περισσότερες περιπτώσεις είτε φυλακή είτε ψυχικό ίδρυμα…»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This