Δυο παίκτες της Γαλατασαράι με κορωνοϊό! Λίγες μέρες μετά το μπλόκο των ελληνικών Αρχών

Οι Τούρκοι αμέσως επιχείρησαν να εκμεταλλευτούν το περιστατικό

Must Read

Δύο μέλη της τουρκικής Γαλατασαράι βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό! Όπως επίσημα ανακοίνωσε η τουρκική ομάδα:

«Οι δοκιμές Covid-19 PCR που πραγματοποιήθηκαν σήμερα για τους παίκτες της ομάδας της Γαλατασαράι, το τεχνικό τιμ, τους υπαλλήλους μας και το διοικητικό προσωπικό έχουν ολοκληρωθεί και τα αποτελέσματα των δοκιμών έδειξαν ότι δύο από τους παίκτες μας είναι θετικοί. Έχει ξεκινήσει να εφαρμόζεται το πρωτόκολλα θεραπείας και η καραντίνα».

Υπενθυμίζουμε ότι η είδηση έρχεται λίγες μέρες μετά το επεισόδιο στο «Ελ. Βενιζέλος» όταν η αποστολή της, που έφτασε στην Ελλάδα για φιλικό αγώνα με τον Ολυμπιακό, δεν δέχτηκαν να κάνουν rapid test όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο της χώρας μας, με αποτέλεσμα οι ελληνικές Αρχές να μπλοκάρουν την είσοδό τους στην Ελλάδα.

Οι Τούρκοι αμέσως επιχείρησαν να εκμεταλλευτούν το περιστατικό, με το τουρκικό ΥΠΕΞ να καλεί για εξηγήσεις τον Έλληνα πρέσβη και ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου να επικοινωνεί με τον Νίκο Δένδια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This