Bitcoin: Το πρώτο αίμα!

Νεκρός από ηλεκτροπληξία 26χρονος Ταϊλανδός! Προσπαθούσε να αυξήσει την ενέργεια στα PCs του για την «εξόρυξη» περισσότερων κρυπτονομισμάτων

Must Read

Τον πρώτο της νεκρό έχει πια και επισήμως η βιομηχανία του bitcoin… Ενας 26χρονος από την Ταϊλάνδη, ο Ντανάι Μακμέκ, έπαθε ηλεκτροπληξία ενώ προσπαθούσε να αυξήσει την ενέργεια στο σύστημα των υπολογιστών του για να κάνει την «εξόρυξη» περισσότερων κρυπτονομισμάτων, την Τρίτη, σε κεντρική επαρχία της Ταϊλάνδης. Οπως κάνουν οι περισσότεροι που προσπαθούν να εξορύξουν κρυπτονομίσματα, είχε συνδέσει διάφορους σκληρούς δίσκους για να δημιουργήσει μια μεγάλη μηχανή εξόρυξης και χρησιμοποιούσε ηλεκτρικούς ανεμιστήρες για να ρίχνει τη θερμοκρασία του συστήματος.

Ο Ντανάι πανικοβλήθηκε όταν το σύστημα έπεσε και δεν μπορούσε να το ενεργοποιήσει, και παρακάλεσε τον αδερφό του, Απιγουάτ Μακμέκ, να τον βοηθήσει. Ο τελευταίος υποσχέθηκε να πάνε μαζί σ’ έναν τεχνικό την επόμενη μέρα για να φτιάξει το πρόβλημα, επειδή όμως ο Ντανάι δεν ήθελε να χάσει χρόνο μέχρι τότε, γιατί έχανε και κρυπτονομίσματα, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να επιδιορθώσει μόνος του το πρόβλημα. «Τον προειδοποίησα, αλλά δεν μπορούσε να περιμένει. Νομίζω ότι πανικοβλήθηκε και έμεινε ξύπνιος όλη νύχτα προσπαθώντας να το φτιάξει» δήλωσε ο αδερφός του. Ο

Ντανάι όμως πλήρωσε την ανυπομονησία του με τη ζωή του, καθώς το σύστημα εξερράγη και του προκάλεσε ηλεκτροπληξία. Φωτογραφίες από το δίκτυο που είχε φτιάξει δείχνουν έναν σωρό από καλώδια και τουλάχιστον 19 σκληρούς δίσκους. «O υπολογιστής είχε τροποποιηθεί για να δίνει περισσότερη ενέργεια. Δεν νομίζω ότι ήταν ασφαλές, αλλά ο αδερφός μου το είχε φτιάξει μόνος του για να κάνει εξόρυξη bitcoins, που του άρεσε πολύ» λέει ο αδερφός του, που τον βρήκε νεκρό το πρωί της Τετάρτης, όταν έφτασε με τον τεχνικό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This