Όλα… μούσκεμα: Καταρρακτώδεις βροχές πλημμύρισαν κεντρικούς δρόμους στο Λονδίνο! (video)

Must Read

Κεντρικοί δρόμοι του Λονδίνου πλημμύρισαν, εξαιτίας των καταρρακτωδών βροχών που έπληξαν τη νοτιοανατολική Αγγλία το απόγευμα της Κυριακής. 

Ειδικότερα, στο νότιο τμήμα της βρετανικής πρωτεύουσας, κοντά στον σταθμό Queens Town Road, η αστυνομία αναγκάστηκε να διακόψει την κυκλοφορία σε δρόμο που είχε γίνει πρακτικά αδιάβατος, με το πεζοδρόμιο κάτω από τις σιδηροδρομικές γέφυρες να έχει πλημμυρίσει, σύμφωνα με δημοσιογράφο του AFP. Τρία κόκκινα λεωφορεία, εξάλλου, ακινητοποιήθηκαν στη μέση του δρόμου, με τον οδηγό ενός από αυτά να δηλώνει στο Γαλλικό Πρακτορείο πως το νερό είχε φθάσει στο πάτωμα του οχήματός του.

Η πυροσβεστική υπηρεσία του Λονδίνου ανακοίνωσε στο Twitter πως έλαβε περίπου 300 κλήσεις για απάντληση υδάτων στο νοτιοδυτικό τμήμα της πρωτεύουσας. Από την πλευρά της, η βρετανική μετεωρολογική υπηρεσία Met Office εξέδωσε «πορτοκαλί» συναγερμό για καταιγίδες στο Λονδίνο και στα περίχωρά του έως τις 19:00 τοπική ώρα (21:00 ώρα Ελλάδας), όμως καταιγίδες και καταρρακτώδεις βροχές αναμένονται έως αύριο Δευτέρα στο νότιο τμήμα της χώρας.

Ορισμένες περιοχές στον νότο μπορεί να δουν έως και 100 χιλιοστά βροχής μέσα σε μερικές ώρες απόψε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This