Μέχρι και στα ανίψια του είχε επιτεθεί σεξουαλικά ο Γάλλος παιδόφιλος!

Must Read

Το κουβάρι μιας υπόθεσης, που είχε σοκάρει την κοινή γνώμη το 2017, ξετυλίγεται πλέον στη Γαλλία, αφήνοντας παγωμένο έναν ολόκληρο λαό. Η αστυνομία, ερευνώντας το παρελθόν του 66χρονου χειρουργού, ονόματι Ζοέλ Σκουαρνέκ, που συνελήφθη για παιδοφιλία δύο χρόνια πριν, ανακάλυψε κάτω από το πάτωμα του σπιτιού του τα ημερολόγιά του.

Τα έργα και οι ημέρες των άρρωστων ορέξεων του Γάλλου γιατρού ήταν καταγεγραμμένα με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Στα ημερολόγια, εκτός από περιγραφές και ονόματα για περισσότερα από 200 κακοποιημένα παιδιά, υπάρχουν φωτογραφίες και σκίτσα, ενώ κάτω απ’ το πάτωμα βρέθηκαν και ρουχαλάκια, βίντεο και σεξουαλικά παιχνίδια. 

Σύμφωνα με τις αρχές, μάλιστα, φέρεται να έχει επιτεθεί σεξουαλικά σε ανίψια του, γειτονάκια του, αλλά και παιδάκια που έμπαιναν για νοσηλεία στην κλινική όπου δούλευε.

Ο Ζοέλ Σκουαρνέκ είχε συλληφθεί το 2005 στη Βαν για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, ωστόσο μετά από τέσσερις μήνες αφέθηκε ελεύθερος και συνέχισε κανονικά την εργασία του στην κλινική Jonzac της δυτικής Γαλλίας. Όλα αυτά μέχρι το 2017, όταν και συνελήφθη μετά τις καταγγελίες δύο κοριτσιών, 4 και 6 ετών, που βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν στους γονείς τους.

Εκείνη την περίοδο βρέθηκαν και άλλα δύο άτομα, που τον κατηγόρησαν για βιασμούς στην παιδική τους ηλικία. Έτσι, ο χειρουργός ήρθε αντιμέτωπος με κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις και βιασμούς παιδιών στο διάστημα μεταξύ 1989 και 2017.

Η δίκη του Σκουαρνέκ αναμένεται στις αρχές του 2020. Ο 66χρονος Σκουαρνέκ παραδέχεται μέσα στα ημερολόγια ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις σε πολλά παιδιά, ερωτηθείς σχετικά, όμως, ισχυρίζεται ότι αυτά που έγραφε στο ημερολόγιο πηγάζουν από τη φαντασία του.

«Δεκάδες θύματα ταυτοποιήθηκαν και τα ακούσαμε. Μερικές φορές και για περιστατικά πολύ παλιά», λένε οι αρχές.

Ο χειρότερος παιδόφιλος στην ιστορία της Γαλλίας, όπως τον χαρακτηρίζουν τα γαλλικά ΜΜΕ, φέρεται να νάρκωνε τα θύματά του, κάτι που αποδεικνύεται από το ότι πολλά εξ αυτών που κατονομάζει, δεν θυμούνται ότι έπεσαν κάποτε θύματα κακοποίησης.

Στα ημερολόγιά του έγραφε τις αρρωστημένες του πράξεις με τίτλους, όπως: «Με τις μπαλαρίνες μου», «Τα παιδόφιλα γράμματά μου», «Το αθώο κοριτσάκι μου», «Τα κοριτσάκια του νησιού Ré». Παρ’ όλα αυτά αρνείται τις κατηγορίες, αν και παραδέχεται την έλξη που νιώθει για μικρά παιδιά.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This