Μεγάλη φωτιά και στην Κύπρο – Δόθηκε εντολή για εκκένωση κατοικιών! (video)

Η φωτιά ξεκίνησε από αυτοκίνητο και γρήγορα επεκτάθηκε σε διπλανά χωράφια

Must Read

Σε πύρινο κλοιό και η Κύπρος, που στις 4 Ιουλίου θρήνησε και τέσσερα θύματα. Σήμερα το μεσημέρι ξέσπασε νέα πυρκαγιά στην περιοχή του Πεντακώμου. Η φωτιά ξεκίνησε από αυτοκίνητο και γρήγορα επεκτάθηκε σε διπλανά χωράφια.

Αμέσως δόθηκε εντολή εκκένωσης κατοικιών στην περιοχή Ακτή, ενώ έκλεισε και ο δρόμος Λευκωσίας -Λεμεσού. Η φωτιά έχει οριοθετηθεί από τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής, όμως παραμένουν στο σημείο υπό τον φόβο αναζωπυρώσεων, όπως ανέφερε και ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Κεττής.

Για τη φωτιά μεταξύ των κοινοτήτων Τόχνης -Καλαβασού ενεργοποιήθηκε το σχέδιο «Ίκαρος 2», με επτά εναέρια μέσα (τέσσερα αεροσκάφη του Τμήματος Δασών, ένα ελικόπτερο των Βρετανικών Βάσεων, ένα ελικόπτερο της Αστυνομίας και ένα της Εθνικής Φρουράς ως συντονιστής).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Μαρία Αντωνά δείχνει τα πόδια της και πόσο σακατεύτηκε όσο ήταν μέσα στο Survivor

H δημοσιογράφος και σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη, Μαρία Αντωνά, βγήκε από το Survivor πριν από περίπου 10 ημέρες αφού έμεινε...

More Articles Like This