Κόλαση φωτιάς στην Αττάλεια – Εκκενώθηκαν συνοικίες, κάηκαν σπίτια (video)

Δεν επηρεάστηκαν τα τουριστικά θέρετρα, αυτός ήταν ο «πόνος» του κυβερνήτη της περιοχής

Must Read

Οι τουρκικές αρχές εκκένωσαν σπίτια στη νότια Τουρκία, καθώς μια πυρκαγιά που φούντωσε από τους ισχυρούς ανέμους ξέσπασε μέσα σε δάσος κοντά στην παράκτια μεσογειακή πόλη Μαναβγκάτ στην επαρχία της Αττάλειας.

Οι δυνάμεις ασφαλείας βοήθησαν στην απομάκρυνση κατοίκων αρκετών γειτονιών, καθώς οι πυροσβέστες και 20 εναέρια μέσα επιχειρούσαν για τον έλεγχο της πυρκαγιάς.

Τα τουριστικά θέρετρα στην περιοχή δεν πειράχτηκαν, πρόσθεσε ο κυβερνήτης της επαρχίας, η οποία βρίσκεται στην Αττάλεια, γνωστή για τα παραθαλάσσια θέρετρά της.

Η AFAD δήλωσε ότι περίπου 30 άτομα «επηρεάστηκαν» από την πυρκαγιά, αλλά δεν έδωσε λεπτομέρειες.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η αποχή από το κακό

Για εμάς τους Ελληνες, που ανήκουμε στο πλήρωμα της ορθόδοξης χριστιανικής Εκκλησίας, η περίοδος που άρχισε χθες είναι εκείνη...

More Articles Like This