Γερμανικό τραίνο παραβίασε στοπ και συγκρούστηκε με άλλο τραίνο στην Τσεχία!

Νεκροί τρεις άνθρωποι, ανάμεσά τους και οι δυο μηχανοδηγοί

Must Read

Γερμανικό τραίνο εξπρές που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο ΜόναχοΠράγα παραβίασε στοπ και συγκρούστηκε με περιφερειακό τραίνο στην Τσεχία, που ταξίδευε από το Πίλζεν στο Ντομάζλιτσε! Από τη σύγκρουση σκοτώθηκαν τρεις άνθρωποι, εκ των οποίων και οι δυο μηχανοδηγοί.

Σοβαρά τραυματίες οκτώ επιβάτες που μεταφέρθηκαν με ελικόπτερο στο νοσοκομείο, ενώ οι Γερμανοί επιβάτες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα σε γερμανικά νοσοκομεία.

Η σύγκρουση σημειώθηκε κοντά στο Μίλαβτσε, 140 χλμ. νοτιοδυτικά της Πράγα. Η γερμανική εταιρία Die Landerbahn GmbH στην οποία ανήκει το γερμανικό τραίνο, ανέφερε πως η κυκλοφορία από τσεχικής πλευράς διεξαγόταν υπό την ευθύνη των τσεχικών σιδηροδρόμων.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This