Τσάκωσαν για παιδοφιλία τρεις υπαλλήλους της Walt Disney

Must Read

Τρεις εργαζόμενοι της Walt Disney World του Ορλάντο είναι μεταξύ των 17 συλληφθέντων για παιδοφιλία στη Φλόριντα.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στην «Επιχείρηση Προστασίας Παιδιού», η πλειονότητα των συλληφθέντων είχε επικοινωνήσει με μυστικούς πράκτορες που υποδύονταν παιδιά, ηλικίας 13 και 14 ετών, και στη συνέχεια ταξίδεψαν σε συγκεκριμένη τοποθεσία με την πρόθεση να συναντήσουν και να κακοποιήσουν σεξουαλικά τα θύματά τους.

Εξι από τους συλληφθέντες έφεραν ακόμα και προφυλακτικά μαζί στα προγραμματισμένα ραντεβού τους, ενώ δύο δεν εμφανίστηκαν, αλλά έστειλαν online μηνύματα, φωτογραφίες και βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου στους ανήλικους στόχους τους.

Από τους τρεις εργαζομένους στην Disney, ο 26χρονος Κένεθ Χαβιέ Ακίνο εμφανίστηκε στο ραντεβού για να συναντήσει το δήθεν 14χρονο κορίτσι με το οποίο συνομιλούσε, μια μέρα αφότου είχε ζητήσει από εκείνο γυμνές φωτογραφίες του και είχε στείλει αντίστοιχες δικές του.

Ο Τζόναθαν ΜακΓκριου και η Σάρα Λόρενς, οι οποίοι είναι ζευγάρι, επιχείρησαν να κανονίσουν ραντεβού για τρίο με έναν μυστικό αστυνομικό που υποδυόταν ένα 14χρονο κορίτσι την 1η Αυγούστου. «Η φαντασίωσή μας είναι να παίξουμε τον πατριό με κόρη ή τη μητριά με κόρη ή τον δάσκαλο με μαθήτρια» έγραφε ο ΜακΓκριου σε ένα από τα μηνύματά του. Το ζευγάρι έφτασε με ταξί στο σημείο του ραντεβού, όπου και συνελήφθη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This