Γιγαντιαίες διαδηλώσεις στη Γαλλία κατά του υγειονομικού πιστοποιητικού (video)

Σιγή ιχθύος όμως από τα μεγάλα ΜΜΕ

Must Read

Τεράστιες διαδηλώσεις συγκλονίζουν την Γαλλία. Δεκάδες χιλιάδες πολίτες αντιδρούν στην επιβολή του υγειονομικού πιστοποιητικού που ανακοίνωσε ο Μακρόν με στόχο την αντιμετώπιση της πανδημίας. Πρακτικά από το φθινόπωρο, οι Γάλλοι που δεν θα έχουν εμβολιαστεί πλήρως θα αντιμετωπίζονται ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας και θα περιοριστούν δραστικά τα δικαιώματά τους.

Η κατάσταση αυτή έχει εξοργίσει την πλειοψηφία των Γάλλων, ακόμα και των πλήρως εμβολιασμένων που θεωρούν τα μέτρα αυτά ως υγειονομικό ρατσισμό και καταστρατήγηση της Δημοκρατίας.

Ενδεικτικό το πρωτοσέλιδο του σατυρικού γαλλικού περιοδικού Charlie Hebdo που εμφανίζει τον Γάλλο πρόεδρο ως ερπετό.

Charlie Hebdo

Γράφει συγκεκριμένα η δημοσιογράφος Μαρία Δεναξά αναρτώντας το σχετικό βίντεο:

Ογκώδεις διαδηλώσεις σε ολόκληρη τη χώρα και σήμερα, κατά του υγειονομικού πιστοποιητικού.Η συμμετοχή του κόσμου μεγάλη και η κάλυψη από τα ΜΜΕ μηδαμινή. Δενείναι επιθυμητή η δημοσιότητα. Υπάρχουν φόβοι πως με την επιστροφή των Γάλλων η συμμετοχή θα είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Πολλοί απο τους διαδηλωτές δηλώνουν εμβολιασμένοι αλλά αντίθετοι στο υγειονομικό πιστοποιητικό που καταπατά ατομικές ελευθερίες και ενισχύει την επιτήρηση και τους ελέγχους των πολιτών απο τις αρχές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This