Μεγάλος αριθμός αμερικανικών όπλων στα χέρια των Ταλιμπάν

Μέχρι και ελικόπτερα Black Hawk!

Must Read

Την Κυριακή 15 Αυγούστου οι Ταλιμπάν μπήκαν αμαχητί στην Καμπούλ, ενώ τα αμερικανικά και δυτικά στρατεύματα αποχωρούν από το Αφγανιστάν. Πλέον ελέγχουν σχεδόν όλη τη χώρα, ενώ χιλιάδες Αφγανοί, υπό τον φόβο εκκαθαρίσεων, ψάχνουν τρόπο να εγκαταλείψουν τη χώρα.

Στα χέρια των Ταλιμπάν έχει πέσει σημαντικός αμερικανικός εξοπλισμός, που είχε δοθεί στις αφγανικές κυβερνητικές δυνάμεις. Κάτι που επιβεβαίωσε ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου, Τζέικ Σάλιβαν. Στον εξοπλισμό συμπεριλαμβάνονται οχήματα Humvees και ελικόπτερα Black Hawk.

«Δεν έχουμε μια πλήρη εικόνα, προφανώς, για το πού έχει πάει κάθε τμήμα αμυντικού υλικού, αλλά σίγουρα ένα σημαντικό τμήμα έχει πέσει στα χέρια των Ταλιμπάν. Προφανώς, δε θεωρούμε ότι θα μας το παραδώσουν στο αεροδρόμιο» δήλωσε ο Σάλιβαν στους δημοσιογράφους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This