Εικόνες αλλοφροσύνης στο αεροδρόμιο της Καμπούλ – ξέσπασε και φωτιά (video)

Καλά που ο Στόλτενμπεργκ ευχαρίστησε την Τουρκία για την διασφάλιση του αεροδρομίου!

Must Read

Το house συνεχίζεται στην πολύπαθη πρωτεύουσα του Αφγανιστάν, και ειδικά στο αεροδρόμιο της Καμπούλ το οποίο έχει μετατραπεί σε πεδίο συγκρούσεων μεταξύ των Ταλιμπάν, Αφγανών στρατιωτών και Αμερικανών.

Άγνωστος αριθμός αμάχων έχει χάσει τη ζωή του, υπάρχουν τραυματίες στρατιώτες και πληροφορίες για νεκρούς Αφγανούς στρατιώτες. Πριν από λίγο μάλιστα ξέσπασε φωτιά εντός του χώρου του αεροδρομίου, που αποδεικνύει ότι η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου.

Με όλα αυτά τα γεγονότα εδώ και ημέρες, μόνο ως σαρκαστική μπορεί να εκληφθεί η δήλωση του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, με την οποία ευχαριστούσε την Τουρκία, επειδή οι στρατιώτες της συνέβαλαν στην ασφάλεια του αεροδρομίου!

Το βίντεο είναι τραβηγμένο πριν από λίγα λεπτά

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This