Κυριακή 13/6/2021

Δείτε εντυπωσιακές εικόνες από τη Μαδρίτη που έγινε… Βενετία (video)

«Ποτάμι» απέκτησε η Μαδρίτη μετά τις χθεσινοβραδινές πλημμύρες που… έπνιξαν τους δρόμους της πόλης. Οι εικόνες είναι εντυπωσιακές από μια πόλη, που μέσα σε λίγες ώρες έγινε Βενετία

«Δεν υπήρξαν τραυματισμοί και οι επεμβάσεις ήταν σχετικά μικρές για μια καταιγίδα τέτοιας έκτασης: απομάκρυνση κλαδιών από τους δρόμους, άντληση υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους στάθμευσης, υπόγεια ή εμπορικά καταστήματα», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης της περιφέρειας της Μαδρίτης.

Οι πυροσβέστες χρειάστηκε να επέμβουν σε 152 περιστατικά, ενώ σε τέσσερις αυτοκινητόδρομους διακόπηκε η κυκλοφορία. Μερικοί σταθμοί του μετρό πλημμύρισαν εντελώς.

Η κυκλοφορία σε ορισμένους αυτοκινητόδρομους δεν έχει ακόμη αποκατασταθεί πλήρως, όπως και μια γραμμή του μετρό στο ύψος της Αργκάντα ντελ Ρέι.

Το νοσοκομείο στην πόλη Αργκάντα ντελ Ρέι πλημμύρισε με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί το συγκρότημα των χειρουργείων και η αίθουσα τοκετού, καθώς και το μεγάλο νοσοκομείο λα Παθ στη Μαδρίτη, διευκρίνισε ο εκπρόσωπος των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ