Μιτεράν: Νέο βιβλίο αποκαλύπτει τον έρωτα του Γάλλου ηγέτη με φοιτητριούλα (50 χρόνια μικρότερη!)

Μπερμπάντης ο Μιτεράν!

Must Read

Η μυστική ερωτική ιστορία του μεγάλου σοσιαλιστή ηγέτη της Γαλλίας Φρανσουά Μιτεράν με μια φοιτήτρια Νομικής αποκαλύπτεται σε νέο βιβλίο με τον τίτλο «Το τελευταίο μυστικό».

Ο πρώην Γάλλος πρόεδρος, σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει για το περιεχόμενο του βιβλίο της Σολέν ντε Ρουαγιέ, δημοσιογράφου της εφημερίδας «Le Monde», που θα κυκλοφορήσει μέσα στον Οκτώβριο, είχε γνωρίσει τη νεαρή γυναίκα που ονομάζεται Κλερ το 1988, ενώ είχε βάλει πλώρη για τη δεύτερη θητεία του. Ο πολιτικός είχε 50 χρόνια διαφορά από τη νεαρή γυναίκα. «Αγαπιόνταν κεκλεισμένων των θυρών μέχρι το τέλος, το 1996» αναφέρει στην παρουσίαση του βιβλίου εν όψει της κυκλοφορίας του ο εκδοτικός οίκος Grasset. H πολυτάραχη ερωτική ζωή του Φρανσουά Μιτεράν ήταν πάντα στο προσκήνιο της επικαιρότητας στη Γαλλία, αλλά απασχόλησε και πολλά βιβλία μετά τον θάνατό του το 1996. Το 2016 ο οίκος Gallimard είχε εκδώσει την αλληλογραφία του με την Αν Πενζό, την επί 35 χρόνια κρυφή του ερωμένη και μητέρα της εξώγαμης κόρης του, Μαζαρίν.

Η Νταλιντά

Επίσης πρόσφατα δημοσιεύματα γαλλικών περιοδικών θύμισαν και το ειδύλλιό του με τη θρυλική τραγουδίστρια Νταλιντά, άνθρωποι του κύκλου της οποίας αποκαλύπτουν ότι με επιστολή του ο Μιτεράν τής είχε ζητήσει να μην αναφέρει ποτέ δημοσίως το ειδύλλιό τους γιατί κάτι τέτοιο θα έβλαπτε το πολιτικό του προφίλ. Το νέο βιβλίο υπόσχεται να εξιστορήσει την κρυφή του σχέση με τη φοιτήτρια, μέσα από «πορτρέτα, διαλόγους, αναμνήσεις, γεύματα στα Ηλύσια, βραδιές ανάγνωσης, βόλτες στις προβλήτες του Σηκουάνα και σημειωματάρια». Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι όλα αυτά τα χρόνια ο Μιτεράν παρέμενε παντρεμένος με μία γυναίκα, τη Φρανσουάζ Μιτεράν, που στάθηκε στο πλευρό του μέχρι τον θάνατό του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This