Η πιο… trash εκπομπή της βρετανικής τηλεόρασης! (video)

Must Read

Δεκάδες εκπομπές και σειρές της βρετανικής τηλεόρασης γράφουν ιστορία, κερδίζοντας βραβεία για την ποιότητά τους, όπως η σειρά «Peaky Blinders» και οι ειδησεογραφικές εκπομπές του BBC.

Αυτό όμως δεν ισχύει στην περίπτωση του ριάλιτι «Naked Attraction», που έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως η πιο… trash εκπομπή του τηλεοπτικού τοπίου στο Ηνωμένο Βασίλειο!

Άντρες και γυναίκες, στην προσπάθειά τους να ανακαλύψουν «το άλλο τους μισό», ξεγυμνώνονται… εντελώς μπροστά στις κάμερες, έτσι ώστε ο επίδοξος παρτενέρ να μην έχει «εκπλήξεις» όσον αφορά στο θέμα της εμφάνισης!

Σε πρόσφατο επεισόδιο, μάλιστα, η 30χρονη Στέφανι από το Πίτερμποροου απέρριψε τον Νέιθαν, διότι, όταν τον είδε γυμνό, όπως ισχυρίστηκε διαπίστωσε ότι «οι όρχεις του ήταν πολύ… ψηλά στο σώμα του»!

Η κατακραυγή των τηλεθεατών για την ποιότητα της εκπομπής έγινε ακόμη μεγαλύτερη λίγο αργότερα, όταν η Στέφανι έβγαλε τα ρούχα της.

Με την κάμερα να ζουμάρει στο αιδοίο της, η γυναίκα αποκάλυψε ότι αποκαλεί τον κόλπο της… «η σπηλιά του Μπάτμαν», διότι έχει στο εφηβαίο της ένα τατουάζ με το σύμβολο του Σκοτεινού Ιππότη!

Δείτε ένα αυστηρώς ακατάλληλο απόσπασμα από το εν λόγω επεισόδιο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This