«Ακατανόμαστος» ο Ντόναλντ Τραμπ για την Νάνσι Πελόσι

«Θα γίνει ο πρώτος πρόεδρος που παραπέφθηκε δύο φορές και ηττήθηκε δύο φορές»

Must Read

Στην Αγγλία βρίσκεται η Δημοκρατική πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόσι, για το φόρουμ των επικεφαλής των κοινοβουλίων των χωρών της G7.

Και φυσικά ήταν αδύνατον να μην ερωτηθεί για τις δυο παραπομπές σε βάρος του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, που κίνησε η ίδια. Η απάντησή της αποστομωτική: «Δεν μιλάω ποτέ για αυτόν»!

Όμως με ανοιχτό το ενδεχόμενο ο Τραμπ να διεκδικήσει εκ νέου την Προεδρία το 2024, ανέφερε:

«Κατά καιρούς αναφέρομαι σ’ αυτόν τον ‘Πώς τον λένε’. Αν θέλει να κατέβει ξανά υποψήφιος θα γίνει ο πρώτος πρόεδρος που παραπέφθηκε δύο φορές και ηττήθηκε δύο φορές. Αυτό που λέω στους Ρεπουμπλικάνους φίλους μου, και έχω αρκετούς, είναι: Πάρτε πίσω το κόμμα σας. Τώρα σας κρατάει ομήρους ένα δόγμα που απλώς δεν είναι καλό για τη χώρα μας», με τους παριστάμενους Βρετανούς να την καταχειροκροτούν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This