Μόνο φέτος η… σύμμαχος Γερμανία έδωσε στην Τουρκία όπλα αξίας 11 εκατ. ευρώ!

Άμα έχεις τέτοιους φίλους, τι τους θέλεις τους εχθρούς!

Must Read

«Λαυράκια» έβγαλε η κυβερνητική απάντηση στη Γερμανία, σε ερώτηση που κατέθεσε το Die Linke και αφορούσε τις εξαγωγές όπλων από τη Γερμανία σε χώρες που εμπλέκονται σε πολέμους, όπως στη Λιβύη.

Σύμφωνα λοιπόν με την απάντηση που αναγκάστηκε να δώσει η γερμανική κυβέρνηση, έχουν γίνει παραδόσεις όπλων 4 δις ευρώ σε χώρες που εμπλέκονται στους πολέμους στη Λιβύη -όπως δηλαδή η Τουρκία– κατά τη διάρκεια της θητείας της σημερινής κυβέρνησης.

Για να πάρετε ένα δείγμα της στενότατης (και διαχρονικής άλλωστε) φιλίας της Γερμανίας με την Τουρκία, μόνο φέτος οι Γερμανοί έκαναν εξαγωγή όπλων προς τη «γείτονα» ύψους 11 εκ ευρώ! Παρόλο που η Άγκυρα παρεμβαίνει σε όλες τις πολεμικές διαμάχες! Συνολικά, η κυβέρνηση ενέκρινε στρατιωτικές εξαγωγές στην Τουρκία αξίας σχεδόν 83 εκ ευρώ από το 2017!

Ίδια εικόνα και για το Κατάρ -που συμμετέχει στον πόλεμο της Υεμένης και παίζει ρόλο και στο Αφγανιστάν- με τις άδειες εξαγωγών όπλων να είναι της τάξης των 731 εκ. ευρώ, ανάμεσά τους και τα άρματα μάχης Leopard.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This