Βίντεο-σοκ: Μακελειό σε Πανεπιστήμιο στη Σιβηρία – Πηδούσαν από τα παράθυρα να σωθούν

Οι ρωσικές ειδικές δυνάμεις «εξουδετέρωσαν» τον 18χρονο δράστη

Must Read

Οκτώ είναι οι νεκροί σε περιστατικό με πυροβολισμούς στο Εθνικό Πανεπιστήμιο έρευνας της πόλης Περμ στη Σιβηρία, όπως μεταδίδουν ρωσικά ΜΜΕ, ενώ φοιτητές και εκπαιδευτικοί πηδούσαν από τα παράθυρα του κτηρίου για να σωθούν.

Επτά τραυματίες της ένοπλης επίθεσης μεταφέρθηκαν σε τοπικά νοσηλευτικά ιδρύματα, ένας από αυτούς σε σοβαρή κατάσταση, ανέφερε το υπουργείο Υγείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

«Σύμφωνα με τα επιχειρησιακά δεδομένα στις 11:00 ώρα Μόσχας, επτά τραυματίες νοσηλεύονται σε ιατρικά ιδρύματα του Περμ, ένας εξ αυτών σε σοβαρή κατάσταση, έξι σε κατάσταση μέτριας σοβαρότητας. Τέσσερις ακόμη τραυματίες δέχθηκαν πρώτες βοήθειες επί τόπου», είπε η υπηρεσία Τύπου του Υπουργείου.

Το πρακτορείο TASS επικαλούμενο καθηγητή του Πανεπιστημίου, μετέδωσε ότι αρκετοί φοιτητές και καθηγητές είχαν κλειδωθεί μέσα στις τάξεις.

Οι Αρχές ανακοίνωσαν ότι οι ρωσικές ειδικές δυνάμεις «εξουδετέρωσαν» τον δράστη, τον οποίο αναγνώρισαν ως τον 18χρονο φοιτητή του Πανεπιστημίου, Timur Bekmansurov.

https://twitter.com/vikasjournolko/status/1439854386394632192?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1439854386394632192%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fpublish.twitter.com%2F%3Fquery%3Dhttps3A2F2Ftwitter.com2Fvikasjournolko2Fstatus2F1439854386394632192widget%3DTweet

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This