Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021

Παιδιά σε… πλειστηριασμό στη Βραζιλία! (φωτό)

Υπηρεσία υιοθεσιών διοργάνωσε «καλλιστεία» ανηλίκων με κοινό υποψήφιους γονείς

Σκλαβοπάζαρο θύμισε σε πολλούς ο τρόπος που βρήκε μια υπηρεσία υιοθεσιών στη Βραζιλία, προκειμένου να δείξει τα παιδιά στους υποψήφιους γονείς.

Πιο συγκεκριμένα, η υπηρεσία διοργάνωσε καλλιστεία ανηλίκων, στα οποία συνολικά 18 ανήλικα παιδιά, ντύθηκαν όμορφα, μακιγιαρίστηκαν και χτενίστηκαν και περπάτησαν στην πασαρέλα υπό το βλέμμα των υποψήφιων γονέων, που θα πλειοδοτούσαν για την απόκτησή τους. Κάποια από τα παιδιά ήταν μόλις τεσσάρων ετών.

Η απαράδεκτη εκδήλωση στήθηκε σε εμπορικό κέντρο στην πόλη Κουιάμπα την περασμένη Τρίτη (21/5), ενώ, σύμφωνα με την πρόσκληση της υπηρεσίας, η πασαρέλα είχε ως στόχο «να γίνει μια βραδιά στην οποία οι άνθρωποι που κρίνονται κατάλληλοι για υιοθεσία να γνωρίσουν τα παιδιά».

Οργισμένες αντιδράσεις

«Παιδιά να κάνουν πασαρέλα, ώστε οι υποψήφιοι θετοί γονείς να δουν πόσο όμορφα, φιλικά και επιλέξιμα είναι, εμένα μου θυμίζει εποχές σκλαβοπάζαρου, όταν οι άνθρωποι εξέταζαν τα σώματα και τα δόντια των Αφρικανών, προκειμένου να καταθέσουν την προσφορά τους», έγραψε σε οργισμένη ανάρτησή του στo Twitter ο δικηγόρος Εντουάρντο Μαχόν, ενώ και ο υποψήφιος για τη θέση της προεδρίας στις πρόσφατες εκλογές, Γκιγιέρμε Μπούλος, έκανε λόγο για «αδιανόητη ανωμαλία».

Πάντως, αξίζει να αναφερθεί πως βρέθηκαν 200 άνθρωποι που έσπευσαν να δουν τα παιδάκια.

Πηγή: Daily Mail

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ