Αφγανούς πρόσφυγες δεσμεύτηκαν να προσλάβουν οι εταιρείες κολοσσοί της Αμερικής!

Φτηνά εργατικά χέρια, προκειμένου να αναπτυχθεί το... αμερικανικό όνειρο!

Must Read

Στην Αμερική δημιουργήθηκε Συνασπισμός εταιριών για Αφγανούς πρόσφυγες, στον οποίο συμμετέχουν εταιρείες κολοσσοί, όπως η Amazon, το Facebook, το Uber, το UPS, η Pfizer, η Trip Advisor, η Western Union, το Hilton, η Gap, η Mastercard και άλλες!

Στόχος τους να εκπαιδεύσουν, να προσλάβουν και να «βοηθήσουν στην ένταξη» των προσφύγων στην αμερικανική οικονομία. Μάλιστα δεσμεύτηκαν να προσλάβουν πρόσφυγες από το Αφγανιστάν, κάτω από τουλάχιστον περίεργες συνθήκες εργασίας!

Ιθύνων νους είναι ο διευθύνων σύμβουλος της Chobani, Hamdi Ulukaya. Πρόκειται για αμερικανική εταιρεία τροφίμων που ειδικεύεται στο στραγγισμένο γιαούρτι, όπως παραπέμπει και το όνομά της. «Κάθε μέρος της κοινωνίας μας πρέπει να παίξει τον ρόλο του για να καλωσορίσει τους Αφγανούς αδελφούς και τις αδελφές μας», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος, καλώντας περισσότερες αμερικανικές επιχειρήσεις να ενταχθούν στον συνασπισμό.

Να σημειωθεί ότι με την αποχώρηση των αμερικανικών στρατευμάτων από το Αφγανιστάν, οι ΗΠΑ εκκένωσαν πάνω από 65.000 Αφγανούς, με τους 24.000 να βρίσκονται ήδη στην Αμερική. Δηλαδή μιλάμε για φτηνά εργατικά χέρια, προκειμένου να αναπτυχθεί το… αμερικανικό όνειρο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This