Ελπιδοφόρος: «Συγχωροχάρτι» και από Αναστασιάδη μετά τη συνάντησή τους στη Νέα Υόρκη 

«Αυτό που προέχει είναι η ενότητα του Ελληνισμού. Συνεπώς, μετά τις επεξηγήσεις, το θέμα έληξε», δήλωσε ο Κύπριος πρόεδρος

Must Read

Ολοκληρώθηκε και η προγραμματισμένη συνάντηση στη Νέα Υόρκη ανάμεσα στον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη και τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο, με τους δυο άνδρες να δηλώνουν «μονιασμένοι», μετά τον σάλο που ξέσπασε τα τελευταίο 24ωρα σε βάρος του δεύτερου.

Ειδικότερα, Αναστασιάδης και Ελπιδοφόρος συναντήθηκαν στο Σπίτι του Μονίμου Αντιπροσώπου της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια προσπάθεια να αποκλιμακωθεί η ένταση που ξέσπασε μετά την παρουσία του Αρχιεπισκόπου στα εγκαίνια του Τουρκικού Σπιτιού. «Αυτό που προέχει είναι η ενότητα του Ελληνισμού. Συνεπώς μετά τις επεξηγήσεις, αν θέλετε την απολογία του Σεβασμιότατου, το θέμα έληξε», δήλωσε ο κ. Αναστασιάδης στα ΜΜΕ μετά το πέρας της συνάντησης, η οποία είχε διάρκεια περίπου 20 λεπτά.

Από την πλευρά του, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής δήλωσε σε ανάρτησή του: «με χαρά συναντήθηκα με τον Πρωθυπουργό της Ελληνικής Δημοκρατίας και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας για να επιβεβαιώσουμε τις βαθιές μας δεσμεύσεις για την ενότητα της Εκκλησίας και του Ελληνισμού στην Ελλάδα, την Κύπρο και τις κοινότητές μας σε όλο τον κόσμο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η επίδραση του «sailing ship effect» στη σύγχρονη κοινωνία

Η βιομηχανία, η πολιτική και οι κοινωνικές δομές

More Articles Like This