Βέβαιοι οι Γερμανοί εισαγγελείς για το δολοφόνο της μικρής Μαντλίν 

Όλα δείχνουν πως τη σκότωσε ο 44χρονος Γερμανός Κρίστιαν Μπρίκνερ

Must Read

Μια υπόθεση που έχει συνταράξει την παγκόσμια κοινή γνώμη, αυτή της εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν ΜακΚαν, φαίνεται πως οδεύει προς την εξιχνίασή της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail οι εισαγγελείς που χειρίζονται την υπόθεση της εξαφάνισης του κοριτσιού θεωρούν βέβαιο πως δολοφονήθηκε από τον Κρίστιαν Μπρίκνερ, ο οποίος εκτίει ποινή φυλάκισης για τον βιασμό μιας 72χρονης αμερικανικής γυναίκας στην Πορτογαλία.

Μιλώντας στην Mirror, o εισαγγελέας Χανς Κρίστιαν Βόλτερ σημείωσε ότι οι Αρχές έχουν στη διάθεσή τους επαρκή στοιχεία για να στοιχειοθετήσουν κατηγορία σε βάρος του 44χρονου Γερμανού, ωστόσο, θέλουν να «ενισχύσουν περαιτέρω τη θέση τους». 

«Είναι τώρα εφικτό να ασκήσουμε δίωξη. Έχουμε τα στοιχεία αυτά για να το κάνουμε. Ωστόσο, δεν αρκεί να του ασκήσουμε δίωξη, αλλά να το κάνουμε με τα καλύτερα δυνατά αποδεικτικά στοιχεία», αναφέρει ο Χανς Κρίστιαν Βόλτερ, επικεφαλής της ομάδας εισαγγελέων που διερευνούν την υπόθεση της Μαντλίν.

Και συμπληρώνει: «Όταν έχουμε ακόμη ερωτήματα, θα ήταν βλακώδες να ασκήσουμε κατηγορίες αντί να περιμένουμε για απαντήσεις που θα ενισχύσουν τη θέση μας». 

Επισημαίνει δε ότι οι εισαγγελείς φιλοδοξούν να ασκήσουν δίωξη στον Κρίστιαν Μπρίκνερ τον επόμενο χρόνο και το γεγονός ότι βρίσκεται ήδη στη φυλακή, τούς ασκεί λιγότερη πίεση.

Τα αποδεικτικά στοιχεία

Οι Αρχές έχουν στην κατοχή τους αποδεικτικά στοιχεία που περιλαμβάνουν μια «ομολογία» που έκανε ο 44χρονος Γερμανός σε φίλο του. Σε τηλεφωνικές συνδιαλέξεις φέρεται πως ο Κρίστιαν Μπρίκνερ έλαβε τηλεφώνημα κοντά στο ξενοδοχείο όπου είχαν καταλύσει οι ΜακΚάν, περίπου μία ώρα προτού εξαφανιστεί η μικρή Μαντλίν. Από την πλευρά του ο βασικός ύποπτος αρνείται κάθε εμπλοκή στην εξαφάνιση και δεν δείχνει διατεθειμένος να μιλήσει στην αστυνομία.

«Πρόκειται για έμμεσες αποδείξεις – δεν έχουμε επιστημονικές. Αν είχαμε ένα βίντεο της ενέργειας ή μια φωτογραφία της Μαντλίν με τον Μπρίκνερ στο κάδρο, δεν θα χρειαζόταν να κάνουμε δημόσια έκκληση. Όμως, έχουμε μόνο έμμεσες αποδείξεις», καταλήγει ο επικεφαλής εισαγγελέας Χανς Κρίστιαν Βόλτερ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This