Τετάρτη 12/5/2021

Κόκορας επιτέθηκε σε ηλικιωμένη και την σκότωσε

Με τραγικό τρόπο έχασε τη ζωή της μια ηλικιωμένη γυναίκα στην Αυστραλία καθώς η επίθεση που δέχτηκε από τον κόκορά της απέβη μοιραία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ξένης ιστοσελίδας, η άτυχη γυναίκα μάζευε τα αβγά μέσα στο κοτέτσι όταν ο κόκορας της επιτέθηκε και τρύπησε κιρσώδη φλέβα που είχε ως αποτέλεσμα η ηλικιωμένη να πεθάνει από ακατάσχετη αιμορραγία.

Η υπόθεση παρουσιάστηκε από τον καθηγητή Ιατροδικαστικής του  πανεπιστημίου της Αδελαΐδας, Ρότζερ Μπάιαρντ, για το περιοδικό Forensic Science, Medicine and Pathology προκειμένου να καθοδηγήσει τους συναδέλφους του για το πώς πρέπει να πραγματοποιούν νεκροψίες σε θύματα επιθέσεων από ζώα.

Ο Αυστραλός καθηγητής υπενθυμίζει σε όλους όσους έχουν άμεση επαφή με τα ζώα να παραμένουν σε εγρήγορση καθώς θανατηφόρα μπορούν να αποδειχτούν όσα φαινομενικά είναι άκακα.

«Για παράδειγμα οι γάτες αποτελούν μια συχνή αιτία για πτώσεις ηλικιωμένων καθώς συνηθίζουν είτε να τρίβονται στα πόδια είτε να κάθονται πίσω από ανθρώπους που δεν τις αντιλαμβάνονται και πέφτουν πάνω τους» τονίζει ο καθηγητής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ