Ταγίπ Ερντογάν: Έδωσε αύξηση στον εαυτό του!

Ή είσαι σουλτάνος, ή δεν είσαι

Must Read

Ο Ταγίπ Ερντογάν πρότεινε αύξηση του μισθού του κατά 14,4% στο σχέδιο προϋπολογισμού που υποβλήθηκε στο κοινοβούλιο για έγκριση, ανέφερε η εφημερίδα Birgün, επικαλούμενη βουλευτή της αντιπολίτευσης.

Ο Τούρκος Πρόεδρος πρότεινε μηνιαίο μισθό 100.750 TL (10,753 δολάρια) στο σχέδιο προϋπολογισμού για το 2022, αυξημένο κατά 14,4 % από τον τρέχοντα μισθό του 88.000 TL (9.462 δολάρια), σύμφωνα με ένα tweet του βουλευτή του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) Οζγκούρ Ελζέλ.

«Σύμφωνα με το σχέδιο προϋπολογισμού που κατατέθηκε στο κοινοβούλιο, ο Ερντογάν αύξησε τον μηνιαίο μισθό του σε 100.000 TL με καταπληκτική αύξηση 14,4 %. Η αύξηση ισούται με 4,5 φορές τον κατώτατο μισθό. Αυτός ο τύπος είναι τσιγκούνης όταν πρόκειται για αυξήσεις σε δημόσιους υπαλλήλους, αλλά πολύ γενναιόδωρος με τον δικό του μισθό. Το παλάτι παίρνει τη δόξα και οι φτωχοί πολίτες τη δυστυχία», έγραψε στο Twitter.

Ο Elzel μοιράστηκε επίσης έναν πίνακα που δείχνει τον μηνιαίο μισθό του Ερντογάν ανά έτος. Ο Ερντογάν αμείβονταν με μηνιαίο μισθό 59.000 TL (6.344 δολάρια) το 2018, ο οποίος αυξήθηκε σε 74.500 TL (8.010 δολάρια) το 2019 και 81.250 TL (8.737 δολάρια) το 2020.

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας κερδίζει σήμερα 31 φορές περισσότερα από έναν μισθωτό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This