Τον πήρε ο ύπνος και έγειρε πάλι ο Ερντογάν! «Συνελήφθη» κοιμώμενος στην Ανγκόλα (video)

Καθάριζε και τη μύτη του μπροστά στους δημοσιογράφους!

Must Read

Δεν είναι η πρώτη φορά που η κάμερα «συλλαμβάνει» τον Ταγίπ Ερντογάν να παίρνει έναν υπνάκο, σε δημόσιες εμφανίσεις του. Άλλωστε αυτός είναι και ένας από τους λόγους που έχουν φουντώσει οι φήμες για την κατάσταση της υγείας του.

Αυτή τη φορά τον πήρε ο ύπνος και έγειρε στην Ανγκόλα, μιας και κάνει περιοδεία σε χώρες της Αφρικής. Εκεί κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου με τον πρόεδρο της χώρας, Ζοάο Λουρένσο, δεν κρατήθηκε.

Το επίμαχο βίντεο δημοσίευσε ο Τούρκος αυτοεξόριστος στη Σουηδία δημοσιογράφος, Αμπντουλάχ Μποζκούρτ, σφοδρός επικριτής του Ερντογάν. Μάλιστα σχολίασε ότι η εικόνα του Τούρκου προέδρου αποτελεί «πιθανή ένδειξη για την κακή υγεία του».

Φυσικά δεν παρέλειψε να καυτηριάσει την κίνηση του σουλτάνου, να καθαρίσει τη μύτη του μπροστά στους δημοσιογράφους! Είναι φαίνεται επηρεασμένος από τις… γεωτρήσεις!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This