Κάθειρξη 35 ετών σε Βρετανό που πίστευε ότι είχε συμβόλαιο με τον….διάβολο και σκότωσε δύο γυναίκες! (video)

Must Read

Σε τουλάχιστον 35 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε ένας Βρετανός, που σκότωσε δύο αδερφές σε πάρκο του Λονδίνου γιατί πίστευε ότι είχε κάνει συμφωνία με τον…διάβολο, προκειμένου να σκοτώνει γυναίκες κάθε έξι μήνες, με αντάλλαγμα να νικήσει στη λοταρία στο μέλλον.

Ο Ντάνιαλ Χουσέιν, ηλικίας σήμερα 19 ετών, μαχαίρωσε και σκότωσε τη 46χρονη Μπίμπα Χένρι και την 27χρονη Νικόλ Σμόλμαν, σε μια άγρια επίθεση σε ένα πάρκο στο βορειοδυτικό Λονδίνοκ, τον Ιούνιο πέρυσι, αφότου οι δύο γυναίκες είχαν γιορτάσει τα γενέθλια της Χένρι με φίλους.

Ήθελε να διαπράττει τουλάχιστον έξι θυσίες κάθε έξι μήνες

Ο Χουσέιν διέπραξε τους φόνους για να εκπληρώσει το δικό του μέρος ενός «συμβολαίου» με τον δαίμονα «Mighty King Lucifuge Rofocale», το οποίο είχε υπογράψει χρησιμοποιώντας το αίμα του, με τον όρο να «διαπράττει τουλάχιστον έξι θυσίες κάθε έξι μήνες για όσο είμαι ελεύθερος και μου είναι σωματικά δυνατό».

Οι δύο αδελφές, που είχαν στενή σχέση, είχαν πάει στο Πάρκο Φράιεντ στο Γουέμπλεϊ για να γιορτάσουν με φίλους, ωστόσο έμειναν οι δυο τους τα ξημερώματα. Έβγαλαν 150 φωτογραφίες, με την τελευταία φωτογραφία να τις δείχνει να κοιτούν κάτι στο πλάι, όταν, σύμφωνα με την αστυνομία, εμφανίστηκε ο Χουσέιν.

«Δεν επέδειξε καμία μεταμέλεια ή αποδοχή των πράξεών του»

«Ο Χουσέιν είναι ένα επικίνδυνο, υπεροπτικό και βίαιο άτομο, το οποίο από την αρχή δεν επέδειξε καμία μεταμέλεια ή αποδοχή των πράξεών του», δήλωσε η Μαρία Γκριν, μια επιθεωρήτρια της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου και συμπλήρωσε: «Ελπίζω πως γνωρίζοντας ότι θα περάσει πολλά χρόνια στη φυλακή θα προκαλέσει μια μικρή ανακούφιση στους αγαπημένους της Μπίνταα και της Νικόλ».

Ο Χουσέιν μαχαίρωσε τη Χένρι 8 φορές, ενώ η Σμόλμαν έφερε 28 τραύματα. Μετά τις δολοφονίες, έσυρε τα πτώματα στο δάσος, όπου τα βρήκε την επόμενη ημέρα ο σύντροφος της Σμόλμαν.

Ο Ντάνιαλ Χουσέιν, που ζει με τη μητέρα του, εντοπίστηκε από τις κηλίδες αίματος που βρέθηκαν στο σημείο του εγκλήματος και συνελήφθη έπειτα από τέσσερις εβδομάδες. Η αστυνομία πιστεύει ότι ένα τραύμα που υπέστη στο χέρι του κατά τη διάρκεια των δολοφονιών τον απέτρεψε από το να δολοφονήσει άλλους ανθρώπους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This