Απίστευτο σκηνικό σε εκκλησία της Γερμανίας – Ο τουρκικός ύμνος με τον ήχο καμπάνας! (video)

Στενοί και ισχυροί είναι οι ιστορικοί δεσμοί Γερμανίας και Τουρκίας

Must Read

Στενοί και ισχυροί είναι οι ιστορικοί δεσμοί Γερμανίας και Τουρκίας. Τόσο στενοί που όχι μόνο φτάνουν μέχρι τις μέρες μας, αλλά αποδεικνύονται και σε καθημερινή βάση.

Να σημειωθεί πως διόλου τυχαίο δεν είναι ότι στη Γερμανία υπάρχει η πολυπληθέστερη τουρκική ομογένεια, η οποία μάλιστα καθορίζει σε μεγάλο βαθμό και το αποτέλεσμα των γερμανικών εκλογών.

Αυτό που συνέβη στις 29 Οκτωβρίου όμως, δεν έχει προηγούμενο. Εκείνη την ημέρα οι Τούρκοι πανηγυρίζουν την Γιορτή της Δημοκρατίας (εδώ γελάμε ηχηρά!). Οπότε καθολικός ιερέας σε εκκλησία στο Ιλλερτίσεν της Γερμανίας. Και τι σκέφτηκε ο αθεόφοβος για να τους τιμήσει;

Να «παίξει» με τον ήχο της καμπάνας τον εθνικό ύμνο της Τουρκίας! Ο απόλυτος παραλογισμός, όταν μάλιστα στην Τουρκία καταπατούνται και τα θρησκευτικά δικαιώματα των καθολικών, ενώ έχουν δολοφονηθεί τα τελευταία χρόνια και καθολικοί ιερείς!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This