Ολική επαναφορά του Τραμπ: Έρχονται διώξεις για τους εμπνευστές του Russia gate

Εμπλοκή και του ινστιτούτου Brookings που χρηματοδοτείται από την Τουρκία!

Must Read

Ο γενικός εισαγγελέας των ΗΠΑ, John Durham κατηγόρησε τον αναλυτή Igor Danchenko από τη Βιρτζίνια, κύριο ερευνητή για τον περιβόητο φάκελο Steele, τον Χαλκευμένο όπως αποδεικνύεται φάκελο που χρησιμοποιήθηκε για να βγουν εντάλματα παρακολούθησης στενών συνεργατών του Τραμπ με την υπόνοια ότι συνεργάζονται με τους Ρώσους! Μεταξύ των οποίων και ο ομογενής σύμβουλος του Τραμπ, George Παπαδόπουλος, ο οποίος συκοφαντήθηκε, διασύρθηκε μέχρι που στο τέλος αποδείχτηκε ότι ήταν αθώος!

Ο Danchenko, ο οποίος εργάστηκε στο Ινστιτούτο Brookings (Που χρηματοδοτείται εκτενώς από την Τουρκία και αναπαράγει τουρκική προπαγάνδα μέσω των εκθέσεων του) για πολλά χρόνια, είναι αντιμέτωπος πλέον με πέντε κατηγορίες για ψευδείς δηλώσεις στο FBI. Ο διαβόητος φάκελος αποδείχθηκε ότι περιείχε πολλά ψέματα και αβάσιμους ισχυρισμούς που ο ίδιος ο Steele, ο πρώην πράκτορας των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών που τον συνέταξε, δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει σε πρόσφατη συνέντευξη του στην εκπομπή του George Στεφανόπουλου. Ο Έρικ Γουέμπλ της Washington Post, της εφημερίδας που πρωτοστάτησε στις ψευδείς αποκαλύψεις κατά του Τραμπ, συνόψισε συνοπτικά τον λεγόμενο φάκελο ως «σκουπίδια». Ακυρώνοντας έτσι όλα τα άρθρα που η εφημερίδα είχε δημοσιεύσει και ήθελαν τον Τραμπ και τον George Παπαδόπουλο να είναι «πράκτορας των Ρώσων»!

Ο George Παπαδόπουλος με την σύζυγό του Σιμόνα, πηγαίνοντας στο δικαστήριο

Πλέον ο κλοιός σφίγγει και για την Βικτώρια Νούλαντ, βασικής συνεργάτιδας του Brookings, την αμφιλεγόμενη αυτή προσωπικότητα που ως μέλος των κυβερνήσεων των Δημοκρατικπων, έχει πρωτοστατήσει μεταξύ άλλων και στην υποστήριξη τον όλεθρο ενεργειών της Τουρκίας στην ευρύτερη περιοχή, καθώς διαπιστώνεται η ψευδορκία της ενώπιον της επιτροπής του κογκρέσου. Η Βικτώρια Νούλαντ αρχικά είχε υποστηρίξει πως γνώριζε την ενημέρωση της κυβέρνησης Ομπάμα για τον περιβόητο φάκελο και η ίδια είχε επιλέξει να μην παρευρεθεί, ενώ αργότερα ανασκεύασε λέγοντας ότι δεν γνώριζε για την συγκεκριμένη ενημέρωση.

Η εξέλιξη αυτή στο δικαστικό μέτωπο σε συνδυασμό με τον θρίαμβο των ρεπουμπλικάνων στην Βιρτζίνια που αποδίδεται στην εμπλοκή Τραμπ, δείχνει αν μη τι άλλο, ότι ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για τις εκλογές του 2024. Εάν μάλιστα η δικαστική έρευνα του γενικού εισαγγελέα αναφορικά με το μεγαλύτερο σκάνδαλο της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας των ΗΠΑ, ολοκληρωθεί, τότε ο Τραμπ δικαιωμένος, είναι βέβαιο ότι θα κάνει την μεγάλη επαναφορά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This