Απειλεί με εξορύξεις σε Μεσόγειο και Μαύρη Θάλασσα ο Ερντογάν!

Ετοιμάζει δύο πυρηνικούς σταθμούς ο σουλτάνος

Must Read

Στα εγκαίνια του κτηρίου υπηρεσιών του Ινστιτούτου Ρύθμισης της Ενεργειακής Αγοράς βρέθηκε ο Ταγίπ Ερντογάν και δεν έχασε την ευκαιρία να ανακοινώσει ότι μόλις ολοκληρωθεί το πυρηνικό εργοστάσιο στο Ακουγιού, θα ξεκινήσουν προετοιμασίας για δεύτερο και τρίτο πυρηνικό εργοστάσιο στην Τουρκία!

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Ερντογάν: «Δεν είναι δυνατόν για όποιον είναι ευαίσθητος ως προς την οικονομική ανεξαρτησία της Τουρκίας και την ευημερία του τουρκικού έθνους να αντιταχθεί στην πυρηνική ενέργεια». Και ανακοίνωσε ότι το πυρηνικό εργοστάσιο Ακουγιού θα τεθεί σε λειτουργία το 2023.

Μάλιστα δήλωσε πως η Τουρκία ψάχνει τρόπους να επωφεληθεί περισσότερο από τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και συμπλήρωσε ότι την ώρα που 443 πυρηνικοί σταθμοί εξακολουθούν να λειτουργούν σε 32 χώρες, το να λένε ότι «η Τουρκία δεν πρέπει να έχει πυρηνική ενέργεια δεν είναι προδοσία, αλλά απροσεξία».

Φυσικά συνέχισε την αγαπημένη του τακτική των προκλήσεων, λέγοντας ότι «θα βρούμε και θα εξαγάγουμε ό,τι υπάρχει στη Μαύρη Θάλασσα και στη Μεσόγειο. Η εισαγωγή φυσικού αερίου στη Μαύρη Θάλασσα θα ανακουφίσει την Τουρκία και το πολλαπλασιαστικό αποτέλεσμα στην οικονομία μας θα αυξηθεί. Και να θέλετε και να μην θέλετε, θα αυξήσουμε τον αριθμό των σεισμογραφικών και των γεωτρύπανων»! Ξεκάθαρο το μήνυμα προς Ελλάδα και Κύπρο!

Και υπογράμμισε ότι «τα σεισμογραφικά και τα γεωτρύπανά μας θα φτάσουν στο ανώτατο επίπεδο των ερευνών, εξορύξεων και παραγωγής στις βαθιές θάλασσες. Έτσι θα λειτουργούν εκεί με τη μέθοδο της ενοικίασης τους». Έτοιμο έχει το σχέδιο πως θα βγάλει επιπλέον χρήμα, μόνο που υπολογίζει χωρίς τον ξενοδόχο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This