Ο Αλβανός Εισαγγελέας που επέμενε για «αυτοκτονία» του Κατσίφα διώκεται ποινικά

Τον... περιέλαβε η Ειδική Εισαγγελία κατά της διαφθοράς

Must Read

Για υπόθεση που δεν σχετίζεται με τη δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα από την αλβανική αστυνομία, ο  προϊστάμενος της Εισαγγελίας Αργυροκάστρου Γιουλιάν Τσάφκα διώκεται από την SPAK (Εισαγγελία για την καταπολέμηση της διαφθοράς) με κατηγορίες «κατάχρησης εξουσίας» και «χρηματισμού».

Σύμφωνα με αλβανικά ΜΜΕ, το σκάνδαλο αφορά ένα πρόσωπο που ενεπλάκη σε τροχαίο το 2019 και ήθελε να τη γλιτώσει λαδώνοντας τους εκπροσώπους της δικαιοσύνης, μεταξύ αυτών και ο Τσάφκα.

Ο δικηγόρος του προσώπου αυτού έδωσε 3.000 ευρώ για να μοιραστούν ο Τσάφκα με τον δικαστή που θα εκδίκαζε την υπόθεση, για να… εξαφανίσουν το κατηγορητήριο εναντίον του.

Θυμίζουμε ότι ο Τσάφκα είναι ο Εισαγγελέας που προσπάθησε να κουκουλώσει την υπόθεση της δολοφονίας Κατσίφα ως «αυτοκτονία» με… δύο σφαίρες στην καρδιά, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του Πρωτοβάθμιου Δικαστηρίου Αργυροκάστρου, για να συνεχιστεί η έρευνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This