Fake News από το BBC για θύματα από επιθέσεις σκορπιών στην Αίγυπτο!

Εξοργίστηκε γνωστός αιγύπτιος εκδότης

Must Read

Εξοργίστηκε γνωστός Αιγύπτιος δημοσιογράφος, βλέποντας το άρθρο του BBC που υποστηρίζει πως τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν έπειτα από τσιμπήματα σκορπιού στην Ασουάν!

Το BBC υποστηρίζει πως λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων, χιλιάδες σκορ ποιοί ξεχύθηκαν στην περιοχή γύρω από το φράγμα του Ασουάν και τσίμπησαν εκατοντάδες αιγύπτιους με αποτέλεσμα τρεις να χάσουν τη ζωή τους.

Το επίμαχο δημοσίευμα του BBC

Ο ισχυρισμός αυτός του κρατικού βρετανικού μέσου προκάλεσε την οργή του Χασάν Σάρι, γνωστού εκδότη και σκηνοθέτη της Αιγύπτου, ο οποίος σημείωσε πως πρόκειται για ψευδείς ειδήσεις, οι οποίες διαψεύστηκαν ακόμα και από τον ανταποκριτή του αραβόφωνου BBC στην Αίγυπτο. Η αλήθεια είναι, ότι όντως υπήρξαν τσιμπήματα σκορπιών στην Ασουάν, Αλλά δεν υπήρξε ούτε ένας θάνατος από αυτά.

Να σημειωθεί πως η περιοχή γεμίζει με σκορπιούς σε κάθε βροχόπτωση, καθώς τα συγκεκριμένα αρθρόποδα έντομα προσπαθούν να βρουν καταφύγιο από το νερό με αποτέλεσμα να μπαίνουν σε σπίτια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This