Φρίκη! Αλβανός σκότωσε το 8χρονο αγοράκι του γείτονά του και το έθαψε στην αυλή

Must Read

Σοκαρισμένη παρακολουθεί όλη η Αλβανία τις εξελίξεις γύρω από την ανατριχιαστική υπόθεση δολοφονίας ενός 8χρονου αγοριού από τον γείτονά του, στο χωριό Γκρεγκάλι.

Σύμφωνα με το albaniandailynews.com ο 38χρονος δράστης, ο οποίος έχει συλληφθεί, αρχικά απήγαγε το 8χρονο παιδί και στη συνέχεια το σκότωσε. Μέχρι στιγμής η αστυνομία έχει ανακοινώσει ότι η απαγωγή του αγοριού έγινε στις 09:00 το πρωί της Τρίτης με τον 38χρονο να κλειδώνει το παιδί στο σπίτι του. Οι γονείς του παιδιού δήλωσαν την εξαφάνισή του περίπου 6 ώρες αργότερα όταν το αγόρι δεν επέστρεψε στο σπίτι.

Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το σπίτι του Κλόντιαν Καλαμάνι όπως είναι το όνομα του δράστη βρήκαν τη σορό του αγοριού στον κήπο καλυμμένο με λάσπη. Ο δράστης ομολόγησε το άγριο έγκλημα με αρκετούς να ζητούν εκδίκηση και θανατική ποινή για τον 38χρονο μετά και τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του.

To παιδί εθεάθη τελευταία φορά ζωντανό να χρησιμοποιεί το ποδήλατο του 38χρονου μετέπειτα δολοφόνου του με γείτονες να λένε ότι το είδαν να μπαίνει στο διαμέρισμα του δράστη. Αλβανικά μέσα μεταδίδουν ότι ο 38χρονος ζούσε μόνος του καθώς ο πατέρας και ο αδερφός του είναι κρατούμενοι σε ελληνικές φυλακές ενώ η μητέρα του ζει στα Σκόπια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This