Πολιτική κόντρα στην Ισπανία για τη συμφωνία με την Τουρκία

Ένθερμος υποστηρικτής της Τουρκίας και της ευρωπαϊκής της προοπτικής ο Πέδρο Σάντσεθ

Must Read

Έντονες είναι οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης στην Ισπανία για τη συμφωνία του πρωθυπουργού Πέδρο Σάντσεθ με την Τουρκία.

Ο πρόεδρος του Λαϊκού Κόμματος της Ισπανίας, Πάμπλο Κασάδο, τάχθηκε στο πλευρό Ελλάδας και Κύπρου τονίζοντας ότι το κόμμα του στηρίζει την εδαφική τους ακεραιότητα.

«Μετά το ταξίδι του Σάντσεθ στην Τουρκία, εμείς στο Λαϊκό Κόμμα (PP) επαναλαμβάνουμε ότι υπερασπιζόμαστε την εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδας και της Κύπρου ως μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και την κοινή πολιτική ασφάλειας και μετανάστευσης στις διεθνείς μας σχέσεις», τόνισε ο Πάμπλο Κασάδο.

Να σημειωθεί ότι ο ένθερμος υποστηρικτής της Τουρκίας, Πέδρο Σάντσεθ, στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Ερντογάν μετά την υπογραφή των έξι συμφωνιών, δήλωσε πως η Ισπανία θέλει την Τουρκία μέρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ότι «η Τουρκία δεν είναι απλώς γείτονας, είναι κοινός σύμμαχος της ΕΕ»!

Βέβαια ο Ισπανός πρωθυπουργός δεν την έχει γείτονα για να αντιληφθεί τι είναι η Τουρκία και ο Ερντογάν!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This