Ουισκόνσιν: Ράπερ θέρισε με το ΙΧ του τουλάχιστον 5 άτομα και τραυμάτισε δεκάδες ακόμη σε παρέλαση!

Πριν μια εβδομάδα νεαρός ακροδεξιός απαλλάχθηκε στη δίκη του για τους φόνους δύο ανδρών!

Must Read

Τουλάχιστον πέντε νεκρούς και πάνω από 20 τραυματίες άφησε πίσω του ο 38χρονος ράπερ που έπεσε με το ΙΧ του σε παρέλαση που πραγματοποιούνταν, χθες, ενόψει των Χριστουγέννων, στην πόλη Γουόκεσα στο Ουισκόνσιν.

Όπως ανακοίνωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας της πόλης, Νταν Τόμσον, το αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πλήθος που συμμετείχε ή παρακολουθούσε την χριστουγεννιάτικη παρέλαση,  ενώ 11 ενήλικοι και 12 παιδιά διακομίστηκαν σε νοσοκομεία βαριά τραυματισμένοι.

Βίντεο που έχουν αναρτηθεί δείχνουν κοπέλες να συμμετέχουν στην παρέλασή τους και ξαφνικά παντού επικρατεί τρόμος, καθώς ο οδηγός του κόκκινου SUV παρασέρνει τους πάντες.

https://youtu.be/7Sc8VqvGdSk

Οι πληροφορίες μέχρι στιγμής κάνουν λόγο για 5 νεκρούς. Υπάρχουν «νεκροί», είπε ο Τόμσον κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε για το περιστατικό, για το οποίο οι αρχές ακόμη προσπαθούν να συγκεντρώσουν πληροφορίες. Απέφυγε, ωστόσο, να διευκρινίσει πόσοι είναι οι άνθρωποι που έχασαν τη ζωή τους, ενώ ανέφερε πως ένα πρόσωπο ενδιαφέροντος έχει συλληφθεί και κρατείται από την αστυνομία.

Ανέφερε πως δεν είναι γνωστό ακόμη εάν επρόκειτο για τρομοκρατική ενέργεια.

Γυναίκα δήλωσε στο  Fox6 πως το SUV χτύπησε κυρίως μαθήτριες 9 ως 15 ετών, μέλη ομάδας χορού που συμμετείχε στην παρέλαση. Αφηγήθηκε πως αρχικά επικράτησε σιωπή, κατόπιν ακούστηκαν ουρλιαχτά και κόσμος άρχισε να τρέχει προς το σημείο για να βοηθήσει.

Τα σχολεία στη Γουόκεσα θα παραμείνουν κλειστά σήμερα και θα είναι διαθέσιμοι ψυχολόγοι για τους μαθητές που μπορεί να χρειάζονται υποστήριξη, ανέφερε η τοπική διεύθυνση εκπαίδευσης.

https://twitter.com/i/status/1462584143691276290

Το 2016, φορτηγό είχε πέσει πάνω σε χριστουγεννιάτικη αγορά στο Βερολίνο, με αποτέλεσμα 12 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους. Την ευθύνη ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος. Νωρίτερα την ίδια χρονιά, φορτηγό έπεσε πάνω σε πλήθος κόσμου στην Προμενάντ ντεζ Ανγκλέ της Νίκαιας σκοτώνοντας 84 ανθρώπους. Την ευθύνη ανέλαβε επίσης το ΙΚ.

Η τραγωδία στη Γουόκεσα καταγράφηκε στο τέλος μιας εβδομάδας που σημαδεύτηκε από ένταση στο Ουισκόνσιν, όπου ο νεαρός ακροδεξιός Κάιλ Ρίτενχαους απαλλάχθηκε στη δίκη του για τους φόνους δύο ανδρών εν μέσω ταραχών κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων εναντίον της αστυνομικής βίας στην Κενόσα, μόλις 80 χιλιόμετρα μακριά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This