«Άνοιξέ του τον λάκκο» – Ανατριχίλα με τους γονείς που κακοποίησαν μέχρι θανάτου τον 6χρονο

Νέα ντοκουμέντα για τους γονείς «τέρατα»

Must Read

Οργή και αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης που σόκαρε τη Βρετανία, όταν ο 6χρονος Άρθουρ Λαμπίνιο Χιουζ έπεσε νεκρός μετά από κακοποίηση και βασανιστήρια που υπέστη από τον πατέρα και την μητριά του.

Το μικρό αγοράκι που βίωνε τον εφιάλτη, παραμελημένο και νηστικό, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, δέχτηκε τα μοιραία χτυπήματα από τη μητριά του. Μόλις χθες δόθηκαν στη δημοσιότητα ηχητικά κλιπ και βίντεο με το αγόρι να σπαράζει στο κλάμα και να φωνάζει «κανείς δεν με αγαπάει, κανείς δεν θα με ταΐσει».

Στο εδώλιο για τον θάνατό του, κάθονται ο 29χρονος πατέρας του Τόμας Χιουζ και η 32χρονη μητριά του Έμα Τάστιν. Τη μέρα που το παιδί άφησε την τελευταία του πνοή, ο πατέρας απουσίασε από το σπίτι ωστόσο κατηγορείται για συνέργεια στην κακοποίηση του παιδιού του. Ο τραυματισμός του 6χρονου προήλθε από «επαναλαμβανόμενα χτυπήματα του κεφαλιού πάνω σε σκληρή επιφάνεια».

O 6χρονος μαζί με τον πατέρα του

Ο πατέρας του μικρού αγοριού παραδέχτηκε στους δικαστές ότι για να τιμωρήσει τον 6χρονο του προκαλούσε πόνο χρησιμοποιώντας λαβές και τεχνικές που είχε αντιγράψει από βίντεο στο διαδίκτυο. Μάλιστα παραδέχτηκε ότι στα μηνύματα που του έστελνε η συζυγός του η οποία παραπονιόταν ότι ο μικρός άρχισε πάλι να κλαίει, εκείνος της απαντούσε «θα του κόψω τον λαιμό», «ανοιξέ του τον λάκκο» και άλλα όπως «πέταξέ τον έξω με τα σκουπίδια» και «όταν γυρίσω σπίτι ο μικρός την έβαψε».

Από πλευράς της, η μητριά ισχυρίζεται ότι το παιδί έπεσε από τις σκάλες και αρνείται τις κατηγορίες. 

Η μητριά του

Επιπλέον, η Daily Mail, έδωσε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία που είχε τραβήξει η γιαγιά του παιδιού με την μελανιασμένη πλάτη του μικρού προκειμένου να καταγγείλει τους γονείς του για κακοποίηση, ωστόσο οι αρχές δεν είχαν δώσει σημασία…

Δείτε επίσης: «Κανείς δεν με αγαπά» – Σπάραζε το 6χρονο αγοράκι λίγο πριν πεθάνει, κακοποιημένο από τους γονείς του

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This