Πανικός στο Βέλγιο! Εντοπίστηκαν κρούσματα της μετάλλαξης «Νου» από την Μποτσουάνα

Ανησυχία στις υγειονομικές αρχές της χώρας

Must Read

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται το Βέλγιο, καθώς πριν λίγη ώρα έγινε γνωστό ότι βρέθηκαν κρούσματα της νέας μετάλλαξης «Νου» που εντοπίστηκε πρώτη φορά στην Μποτσουάνα της Αφρικής.

Οι επιστήμονες κάνουν λόγο για μια νέα, πιο επικίνδυνη και πιο μεταδοτική μετάλλαξη που έχει θέσει σε επιφυλακή όλα τα κράτη. 

Σύμφωνα με τα βελγικά ΜΜΕ, το ένα κρούσμα αφορά μια νεαρή γυναίκα, η οποία ταξίδεψε στην Αίγυπτο μέσω Τουρκίας και ήταν ανεμβολίαστη.

Νωρίτερα, ο Μαρκ Βαν Ρανστ, το εργαστήριο του οποίου συνεργάζεται στενά με την αρχή δημόσιας υγείας Sciensano, σχολίασε με ανάρτησή του στο Twitter ότι τα ύποπτα δείγματα ερευνώνται.  Στη συνέχεια ανακοίνωσε ότι ένα από τα δύο δείγματα επιβεβαιώθηκε.

Το Βέλγιο είναι η πρώτη χώρα της Ευρώπης στην οποία εντοπίζεται η νέα μετάλλαξη. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This