Ο Ερντογάν από τη Μενεμένη κήρυξε τον… πόλεμο στους ιμπεριαλιστές!

Έχει «σφυρίξει» εντελώς ο σουλτάνος!

Must Read

Συνεχίζονται στην Τουρκία οι διαδηλώσεις αγανακτισμένων πολιτών, που ζητάνε την παραίτηση του Ταγίπ Ερντογάν για τη συνεχιζόμενη κατρακύλα της τουρκικής λίρας (σήμερα έχασε ακόμη ένα 5%) και την τραγική οικονομική κατάσταση της χώρας.

Χιλιάδες διαδηλωτές κατέβηκαν στην Τραπεζούντα με συνθήματα κατά του ίδιου του Ερντογάν και της κυβέρνησής του, κρατώντας κατσαρόλες στα χέρια και εξαγριωμένοι από τις δηλώσεις κυβερνητικών, που κάλεσαν τον κόσμο αν δεν έχει λεφτά να αγοράσει δυο κιλά κρέας, να πάρει μισό!

https://twitter.com/maymusch/status/1464293294574383108

Και ενώ η κατάσταση στην γείτονα είναι εντελώς ρευστή, ο σουλτάνος επιμένει να παριστάνει το θύμα των καταστάσεων και των… κακών δυτικών που τον κατατρέχουν. Αυτό άλλωστε ήταν το αφήγημα που χρησιμοποίησε στην ομιλία του στην επαρχία της Σμύρνης, Μενεμένη.

Από εκεί ο Ερντογάν δήλωσε ότι ξεκινάει πόλεμο κατά των ιμπεριαλιστών! Όπως δήλωσε συγκεκριμένα, ενώ οπαδοί του παραληρούσαν: «Ξεκινώ πόλεμο κατά των Ιμπεριαλιστών. Αντιστεκόμαστε στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και στην Παγκόσμια Τράπεζα που παίρνουν χαράτσια από τον κόσμο. Παγκόσμια Οικονομία δεν είναι μόνο η οικονομία των 5. Αυτός είναι ένας πόλεμος για την οικονομική ανεξαρτησία της πατρίδας μας».

Και δεν δίστασε να συγκριθεί με τον Μουσταφά Κεμάλ στην.. μάχη της ανεξαρτησίας του 1923, όπως είπε!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This